С близо 20% по-евтина ще излезе почивката на морето на

...
С близо 20% по-евтина ще излезе почивката на морето на
Коментари Харесай

Морето за властта най-тънко през септември, „Евксиноград“ се пука по шевовете

С близо 20% по-евтина ще излезе почивката на морето на министрите и висшите служители, които са решили да разтоварят напрежението не в дейния летен сезон, а през септември. От промоционалните цени явно са решили да се възползват мнозина. В най-предпочитаната за отдих от властта резиденция „ Евксиноград “ край Варна, където нормално отмарят министър председателят и президентът няма свободни места чак до 10 септември. Същото е ситуацията и в почивната база на Министерски съвет в „ Шабла “, оповестява " Монитор ". От бонуса няма да могат да намажат депутатите. Тяхната лятна почивка ще продължи до 1 септември, за когато е планувано първото им съвещание след лятната почивка.

За останалите обаче апартамент в хотел „ Тунела “ в „ Евксиноград “, където преди време е отсядал и соцлидера Тодор Живков, ще излезе 210 лева, като офертата за октомври пада даже до 180 лева През интензивният сезон нощувка в апартамент там излиза 260 лева За по-малък апартамент пък сумата е 120 лева, вместо 150 лева Почти толкоз коства и бунгало до брега на морето. Ако в него обаче има сауна, цената скача двойно.

Най-евтино обаче е в хотел „ Манастира “, където за септември една стая разкош излиза 100 лева За " Слънчевото бунгало ", което се намира на самия плаж и където нормално отсядат министър председателят и президентът, цената е със 100 лева по-ниска. Така в случай че желае и бунгалото е свободно, всеки може да спи в леглото на първите в страната тяхната вила за отдих на морския бряг против 600 лева на нощ. Къщата е със личен басейн, барбекю и даже асансьор. Това в действителност е допустимо единствено през май, юни и след 1 септември, когато ВИП базите са налични за елементарни туристи.

Правителствената база в „ Шабла “ също предлага септемврийски понижения. Така да вземем за пример първокласна стая в „ Добруджански двор “ е 90 лева, а вилите „ Море “, които са директно до плажа, са 400 лева на вечер. Почивната база на властта в Слънчев бряг обаче е с най-достъпни цени. Там една двойна стая при започване на септември излиза 50 лева, до момента в който в пика на сезона е 70 лева А апартаментът, вместо 130 лева, излиза 90 лева

Комплексът предлага и пакетни почивки за над 5 нощувки. Така морето в края на сезона може да излезе с към 180 лева по-евтино. Пакетната цена за двама в апартамент излиза 505 лева, като за юли и август цената е над 680 лева

Освен това предходната зима кабинетът разпореди социална поръчка за реновиране и претапициране на мебелите в „ Евксиноград “ и „ Шабла “, като двете резиденции трябваше да се снабдят даже с с нови завеси и мокет.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР