С близо 11 200 зрители новият български филм Дъвка за

...
С близо 11 200 зрители новият български филм Дъвка за
Коментари Харесай

„Дъвка за балончета” оглави родния боксофис

С близо 11 200 фенове новият български филм „ Дъвка за балончета ” оглави родния боксофис в първия си уикенд на огромен екран. Освен в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе, лентата притегля и почитатели и в по-малките градове в страната. От 8 декември филмът може да бъде забелязан на 55 екрана в 27 града.

„ Дъвка за балончета ” споделя историята на първата обич и ни връща към детството през 80-те години. В основните функции влизат актьорите Теодора Духовникова и Иван Юруков, а режисьор е Станислав Тодоров – Роги. Най-много аплодисменти в киносалоните обаче събират децата-актьори Аглея Гумнерова, Андрея Захариев, Валентин Александров и Калоян Лалов.

Зад сюжета на „ Дъвка за балончета ”, който завоюва премията на “Златна роза ” преди броени дни, стоят Теодора Маркова, Георги Иванов, Тео Чепилов и Невена Кертова, основали и сюжетите на най-популярните български сериали. Зад камерата е Владимир Михайлов. Във кино лентата ще забележим и актьорите Малин Кръстев, Диана Димитрова, Валентин Ганев, Жорета Николова, Цветан Даскалов, Димитър Живков, Искра Донова и Борис Георгиев. Основната музикална тематика е композирана от Калин Николов, а в саундтрака влизат и части на група „ Остава ” и братя Аргирови.

„ Щастливи сме, че „ Дъвка за балончета ” е най-гледаният филм този уикенд. Това е следващото доказателство, че българското кино има място в киносалоните, само че най-много в сърцата на феновете. За нас по-важно от цифрите е противоположната връзка на стотиците хора, които ни пишат и споделят, че са се познали в нашата история и тя ги е развълнувала. Това е огромната ни премия ”, споделят от екипа лентата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР