С благотворителен базар в София ще бъде подкрепена инициативата Работилничка

...
С благотворителен базар в София ще бъде подкрепена инициативата Работилничка
Коментари Харесай

Работилничка за чудеса помага на деца с увреждания

С благотворителен базар в София ще бъде подкрепена самодейността " Работилничка за чудеса ", която подкрепя деца с увреждания и техните родители. Събитието ще се състои на 23 юни, неделя, в hOUR SPACE - Общество за логика на психиката и психотерапия, където всеки ще има опция да закупи продукти на алегорични цени и по този метод да се включи в идеята.

" Работилничка за чудеса " е самодейност, която провежда безвъзмездни арт лечебни занимания за деца и младежи с увреждания, както и креативен ателиета за техните родители. Целта е да построи подкрепяща среда, в която малчуганите да учат, да творят дружно и да основават другарства. И най-важното - да знаят, че са обичани и обгрижвани, а с ръцете си умеят да създават красиви неща.

" Изготвихме специфична селекция от секънд хенд облекла и аксесоари, които всеки искащ ще може да закупи на алегорични цени на 23 юни и да помогне на самодейността. Всички облекла, които ще намерите на базара, са без следи от приложимост и към този момент нетърпеливо чакат новите си притежатели, които ще ги носят с наслада, сещайки се, че с тях са подарили детска усмивка ", споделят уредниците на благотворителния базар Десислава Димитрова и Елизабет Георгиева.

По време на базара Диа и Мира, стилисти и основатели на Atidora - блог на годината, ще опишат повече за тъмната страна на бързата мода. Ще споделят своя опит и трикове за капсулен дрешник. Блогърките ще покажат и по какъв начин може да бъдем съвременни и в това време потребни за околната среда и ще разкрият на гостите трикове за преработването на облекла.

" С благотворителния базар желаеме да подкрепим самодейността и да покажем какъв брой в действителност могат децата с увреждания. Надяваме се със събраните средства да успеем да помогнем в сбъдването на едно дълго чакано и мечтано лято за децата. Лято за игри, занимания, нови другарства, познания и умения ", допълват уредниците.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР