С биоцидни препарати, разрешени от Министерството на здравеопазването (МЗ) и

...
С биоцидни препарати, разрешени от Министерството на здравеопазването (МЗ) и
Коментари Харесай

Дезинфекцират тролейбуси и автобуси на обществения транспорт в Стара Загора

С биоцидни препарати, позволени от Министерството на здравеопазването (МЗ) и с дълготрайност на деяние 12 часа, се прави стерилизация на повърхностите, с които най-често жителите имат допир в транспортните средства - седалки, дръжки на порти, загради и парапети.
Засилената ежедневна стерилизация, която подхващат общинското сдружение „ Автобусни и тролейбусни транспорти “  и „ Зара Бус “ ООД, които правят публичния превоз на пасажери на територията на община Стара Загора, са по предписание на кмета Живко Тодоров.
Дезинфекцират се и транспортните средства и потребителските пространства на Автогарата в Града на липите и пунктовете за продажба на билети съгласно условията и предписанията на Регионалната здравна ревизия (РЗИ). В двете сдружения е основана нужната организация за обезпечаване на персонални защитни средства за чиновниците - маски за еднократна приложимост, дезинфектанти за ръце и защитни очила.
Засилените ограничения са за повишение на сигурността на жителите в публичния превоз поради записаните случаи на COVID-19 на територията на България. Контролът по осъществяване на инструкциите на РЗИ - Стара Загора, и на заповедите на здравния министър Кирил Ананиев и на кмета на общината Живко Тодоров, както и отговорността за спазването им са предоставени на шефовете на „ Автобусни и тролейбусни транспорти “ ЕООД и на „ Зара Бус “ ООД.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР