С безплатни уроци и обещание за вълнуващи занимания ще премине

...
С безплатни уроци и обещание за вълнуващи занимания ще премине
Коментари Харесай

Конкурс за най-хубава шейна ще е част от "Зимен семеен празник на Витоша"

С безвъзмездни уроци и заричане за вълнуващи занимания ще премине " Зимен фамилен празник на Витоша ", който ще се организира за четвърта поредна година. Събитието, което е част от самодейността " София - европейска столица на спорта ", ще организира в неделя от 11.30 ч. в местността " Офелиите ".

" Зимен фамилен празник на Витоша " дава опция на родителите и техните деца да вземат участие дружно в разнообразни съревнования. Програмата включва успореден слалом, щафета с шейни, състезания и демонстрации като изработка на снежен човек, най-атрактивна шейна и изтегляне на въже. Инструктори ще дават безвъзмездни уроци по ски и сноуборд за деца.

Специалисти ще образоват гратис родителите по какъв начин най-правилно да учат децата си да карат ски. Инициативата цели да се избегнат грешките при първите стъпки на децата в алпийските дисциплини, показват уредниците

" Зимен фамилен празник е отдаден на желанието на хората да живеят интензивно, да спортуват, да се отдават на физически и занимателни занимания през зимата, като се любуват на страстите, които дават природата и планината, допълнени с удоволствието от игрите на снега ", споделят уредниците.

Фотогалерия: Зимните страсти в празника на Витоша >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР