С безплатен лифт ски зона „Мечи чал“ край Чепеларе ще

...
С безплатен лифт ски зона „Мечи чал“ край Чепеларе ще
Коментари Харесай

С безплатен лифт откриват сезона на Мечи чал

С безвъзмезден въжен превоз ски зона „ Мечи чал “ край Чепеларе ще посрещне на 22 декември феновете на зимните спортове. Официалният старт на сезона ще бъде даден в 14 часа на площад „ Олимпийски “ в града с осъществявания на Росица Кирилова, оповестиха от „ Пампорово “ АД.
Пистите над Чепеларе закъсняха с откриването на сезона поради вреди от бедствията през това лято, чието премахване лиши повече време, само че ски зоната към този момент може да посрещне скиорите с отлични трасета.
Трети зимен сезон „ Пампорово “ АД предлага обща въжен превоз карта за двете обединени ски зони с название „ Пампорово-Мечи чал “.

Всеки екскурзиант може да избира дали да си купи въжен превоз карта за единия или другия ски център или обща въжен превоз карта за двата. Връзката сред тях става с бусове, които пътуват през 15-20 минути и карат скиорите от 5-те долни лифтови станции в Пампорово до долна лифтова станция на „ Мечи чал “. Разстоянието е 7.5 км в едната посока, а придвижването на бусчетата може да се следи в действително време на цифрови табла на особено построените спирки.
Билет в двете направления тази зима на " Мечи чал " е 12 лева за възрастен и 7 лв. за дете от 7 до 12 години. Еднодневна въжен превоз карта за ски зона " Мечи чал " е 41 лева за възрастен и 25 лева за дете. Лифт карта за двете зони на Пампорово и " Мечи чал " е 58 лева за възрастен и 35 лева за дете.

Община Чепеларе и Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и търговците в града оповестиха, че ще черпят всички скиори за откриването на сезона с топъл чай. Първите фенове на зимните спортове ще могат да вземат участие в лотария с доста награди - парични, няколко уикенда за двама, гратис ски съоръжение и др.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР