С безплатен интернет на територията на почти целия град, без

...
С безплатен интернет на територията на почти целия град, без
Коментари Харесай

Аксаково се модернизира: Почти в целия град има безплатен интернет, поставиха нови камери за наблюдение

С безвъзмезден интернет на територията на съвсем целия град, без крайните му региони, и съвременна система за видеонаблюдение ще посрещнат празника на града жителите и гостите на Аксаково, който тази година е 15-и от оповестяването на обитаемото място за български град.

``
реклама

Мрежа от 21 камери към този момент подсигурява спокойствието и сигурността на жителите и гостите на Аксаково. Точките за видеонаблюдение са ситуирани на основни места в града..

Обзорна камера работи до детската площадка на ул. “Георги Петлешев ” 58, до Бюрото по труда. По две камери работят на Медицинкия център и ОДК. На цялостни обороти действат съществуващите съоражения за видеонаблюдение на постройките на Общината и на КООП, както и тези до Медицинския център и до ЕКОНТ.

Под видеонаблюдение към този момент е детската площадка на ул. “Георги Петлешев ”, до Пощата, където има инсталирани две камери. Толкова са и електронните очи до площадката на ул. “Петрова равнища ”, до магазин Сиди. В режим на пълноценна употреба не престават да са съществуващите камери до Полицията и на пътя “Варна-Добрич ”.

“Видеонаблюдението е модерният и цивилизован метод да съхраняваме публичното имущество, реда и сигурността в града и общината влага в спокойствието и комфорта на жителите си. Камерите са свързани с два контролно пункта - единият в Общината, а другият - в полицията, от където в действително време ще се следи за реда ”, разяснява кметът инж. Атанас Стоилов.

Големият подарък на Общината за жителите тази година е цялостното покритие с безвъзмезден интернет в съвсем целия град Аксаково. 11 точки, ситуирани стратегически в централната част на града, ще обезпечават свободен и безвъзмезден достъп до световната мрежа. Разпръскване на интернет сигнал ще има от постройката на Читалището, от детската площадка в центъра, от СОУ “Свети Климент Охридски ”, от детската площадка до пощата, от площадката до магазин Сиди, от Медицинския център, от ОДЗ “Дружба ” и “Детство мое ”, както и от постройката на общинската администрация.

11-те точки за Wi-fi ще дават опция на хората да правят работа, да поддържат връзка с околните си по света или просто да сърфират в интернет, до момента в който са отвън дома си и не заплащат интернет към мобилните си оператори.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР