С бесни чалга купони участници и водещи от последното издание

...
С бесни чалга купони участници и водещи от последното издание
Коментари Харесай

С бесни чалга купони участниците във ВИП Брадър отпразнуваха края на шоуто

С гневни чалга купони участници и водещи от последното издание на " ВИП Брадър " отпразнуваха края на шоуто, видя HotArena. 

Големият победител - певецът Наско Колев, загърби краткотрайно рап идеалите си и се впусна във фолкаджийските среди. Той се отдаде на щуро празненство в дискотеката на екссъквартиранта си Петко Димитров. Кръшни полуголи танцьорки, стихия от салфетки и отрупани маси обрисуваха чалга декора на вечерта. Макар рапърите да са във вековна война с чалгаджиите, Наско изглеждаше доброжелателен към кръшните ритми и усмивката му не слезе от лицето.

Младият артист се радваше на голям интерес от останалите гости в нощното заведение и съвсем цяла вечер позираше за фотоси с феновете си. Но Наско не беше самичък. Компания му правеше готвачката Божана, която също се раздаде на макс в разгара на купона. Кулинарката, която в къщата на " ВИП Брадър " постоянно можеше да бъде забелязана с чаша вино в ръка, и този път не пропусна да вдигне градуса на настроението си с няколко напитки. Божана самоуверено потанцува на настоящите фолк части, на които знаеше доста добре текстовете и изпълнителите им, написа " България Днес ".

Наско беше без най-близките си другари - Папи Ханс и Стефан на Гала, които пропуснаха да се впуснат в нощния живот на столицата. " Не считам, че доста хора съумяват да изградят другарство в къщата. Ние имахме шанс и това, че се намерихме и че изживяхме тези неща, ни сплоти още повече. Не считам обаче, че това важи и за другите. Предполагах, че ние двамата с Константин (Папи Ханс) ще останем последни в къщата и може да се сборим на финала. Мислех, че и Стефан има сериозен късмет за успеха ", разяснява спечелилият в последното издание на риалити шоуто.

Рапърът влезе в шоуто на известните само поради аферата си с Мария Илиева, само че за злощастие на сякаш по-известните ги надигра. Той не заложи на фукане с достиженията си под юргана с Илиева, а поради неговото безмълвие бе избран за отегчителен от мнозина. И му предричаха бърза разлъка със съквартирантите.

Също на чалга празненство, само че в друга дискотека в столицата, се пуснаха и водещите Азис и Алекс Сърчаджиева. Откакто са дружно на екран, двамата са неразделни - работят дружно, вървят на заведения дружно, купонясват дружно. Макар Алекс да е противничка на фолкритмите, Азис е съумял да я убеди да отидат на чалготека. Актрисата приела концепцията драговолно и даже влезнала в облик на дивата купонджийка. Алекс си припявала песните и даже се присъединила в обща фотография със силиконова разголена танцьорка от дискотеката. Подобен поврат преди година претърпя Фънки, който се сближи с фолкпевеца Константин около участията им във " ВИП брат " и " Като две капки вода ". Рокаджията, който гневно плюеше попфолка, стартира постоянно да върви в чалготеката на Коцето. Там той пиеше на фолк части, свиреше на перкусии, радваше се на танцьорките... И нито дума какъв брой е неприятна чалгата.

Разцеплението на братята имаше и трети фронт, макар че не беше на чалга тема. Водещият Ники Кънчев, Гала и мъжът й Стефан, както и част от останалите участници си спретнаха спонтанен ваучър в един от офисите на риалити шоуто. Седнали по диваните, те подвигнаха няколко тостове, става видно от оповестено видео. И демонстрираха, че могат да се забавляват и без музика.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР