С Българската академия на науките работим по много проекти, свързани

...
С Българската академия на науките работим по много проекти, свързани
Коментари Харесай

Росен Желязков: Работим заедно с БАН в няколко области

С Българската академия на науките работим по доста планове, свързани с нововъведенията, цифровите технологии, осведомителните технологии и известията. Това съобщи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков при валидирането на юбилейната марка за 150-годишнината от основаването на Българска академия на науките, оповестиха от министерството на превоза.

Министърът означи, че в епохата на дигитализацията, пощенската марка продължава да бъде универсалният знак, който свързва хората . Той акцентира, че през актуалната година с пощенски марки се означават редица годишнини, само че Българска академия на науките е единствената институция, която празнува 150 години от учредяването си.

„ Благодаря на всички хиляди учени, които работят в минимум 50 организации в границите на Академията, за тяхната работа, тъй като България, като част от Европа, е люлка на науката. Нека си пожелаем и в бъдеще време да бъде люлка и на новите технологии, да догонваме и изпреварваме останалия свят “ с тези думи Желязков поздрави академичната общественост по време на церемонията.
 
 БГНЕС

Юбилейната марка бе валидирана от министър Росен Желязков, ръководителя на Българска академия на науките акад. Юлиян Ревалски , изпълнителния шеф на „ Български пощи “ Деян Дънешки и художника на плана Мая Стайкова. Тя е с тираж 6 500 броя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР