С ъвременните технологии често са сочени като враг номер 1

...
С ъвременните технологии често са сочени като враг номер 1
Коментари Харесай

Технологиите, които помагат в отглеждането на децата

С ъвременните технологии постоянно са посочени като зложелател номер 1 за детското развиване. Родителите се тормозим, че взирането в екрана затруднява проговарянето при дребните деца, „ зомбира “ по-големите и ги лишава от скъпи мемоари и действителни прекарвания.

Истината е, че технологиите не са нито неприятни, нито положителни. Те са просто принадлежности и могат да оказват помощ както за реализиране на позитивни резултати, по този начин и да доведат до отрицателни последствия. Но не технологиите, а хората са тези, които вземат решение по кой път ще потеглят благодарение на технологиите.

Когато става дума за развъждане на деца в едно софтуерно съвремие, е хубаво да се знаят някои от главните приложения и джаджи, които улесняват родителите и които оказват помощ за развъждането на независими, виновни и любопитни към света деца.

Всяко нещо с мярка

Основното недоволство на родителите е, че децата им прекарват прекомерно доста време на телефоните си. В настройките на всеки телефон може да се ревизира тъкмо какъв брой е употребена всяка апликация и да се постави ограничаване за прилагане.

Кратък образец: През своя телефон родителят залага интензивно време за прилагане на телефона на детето от 2 часа. При приключване на тези 2 часа устройството „ замръзва “ и детето може да го задейства, единствено откакто помоли с изпращане на известие до родителя за още време.

Четенето е забавно

Електронните четци и аудиокнигите са новият метод да се чете и не би трябвало младежите да бъдат спирани да го вършат, единствено тъй като не четат хартиена книга.
 f
Напротив, едно забавно и съвременно устройство може да придаде този „ модерно “ тип на четенето, който да притегли повече младежи към това обичайно занятие за развиване на мозъка.

Разширяване на границите, само че без риск за сигурността

Технологиите са извънредно потребни в една доста инфарктна обстановка за всеки родител – когато детето се загуби от взор. Случва се изключително постоянно с дребните деца, които елементарно се увличат по забавни „ забележителности “ отвън площадката или пък се залисват в игра и не усещат, че са надалеч от родителския взор.

При по-големите също е значимо да се знае къде са по други аргументи – едно огромно, независимо дете, може да стигне надалеч оттатък нормалния маршрут сред дома и учебното заведение.

Тъй като освен не можем, само че и не трябва да ограничаваме свободата на децата си единствено тъй като сме обезпокоени за сигурността им, на помощ идват технологиите.

GPS/GSM часовниците са устройства, които улесняват връзката сред деца и родители и, за разлика от телефона, излъчват сигнал за местоположението на детето. Всички смарт часовници за деца MyKi работят със особено гратис мобилно приложение, налично за Android, iOS и Huawei. Чрез него часовникът може да бъде ръководен, следен и настройван от всеки смарт телефон или таблет.
 F
MyKi Watch

MyKi Watch е част от гамата смарт часовници MyKi и ви разрешава авансово да задавате специфични зони за сигурност. Ако детето ви напусне или влезе в някоя от тези авансово заложени зони, незабавно ще получите уведомление в мобилното приложение, което е скъпо преимущество на устройството.

Часовникът може да прави позвънявания към 10 авансово заложени номера и да изпраща и получава гласови известия.

Има и SOS бутон, който се задейства с едно натискане и часовникът стартира поредно да набира 3 посочени номера, до момента в който не се свърже.

MyKi Junior – с повече функционалности и занимания

Друг модел MyKi е MyKi Junior, който ви разрешава да осъществявате даже видео позвънявания и то освен към телефон, само че и към друго MyKi. Има игри, опция за снимане и разнообразни приложения като крачкомер и калкулатор.

По случай Деня на детето устройствата MyKi са на специфична цена, с цел да имаме всички по-спокойно и безвредно лято. Повече за серията смарт часовници за деца можете да откриете на формалния уеб страница на MyKi.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> --> Учителката пита: - Какво ще се случи, в случай че едно всичко разрушаващо гюле се удари в една неразрушима стена? Иванчо дава отговор: - Ще се вдигне цената… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПрокурорите организират следствие по съмнения за непредумишлено ликвидиране и небрежностКакво сподели артистът в изявление за тайвански тeлевизионен каналКакво оповестяват ведомстватаТова ставало посредством организация, която твърдяла, че е основана в Обединеното кралство " Обръщам се към цялата международна общественост: няма смисъл да бъде разклащана Беларус ", съобщи президентътГледайте пленяващата мексиканска поредност всяка делнична вечер от 20.00 ч.Мъжът е направил цялостни признания " Намирането на този спомагателен запас в бюджета е извънредно мъчно предвид на финансовото положение на страната ", съобщи министър Гълъб Донев " Това е реваншизъм ", съобщи водачът на ГЕРБНаучи повечеFuchsia OS потегля първо за умните устройства на компаниятаОт болничното заведение се изземват документи по формирано досъдебно производствоТова става след заповед на министъра на здравеопазванетоВижте повода:В момента обстановката е доста добраЗеметресението е почувствано в БукурещОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР