С атрактивни награди Банка ДСК посрещна клиентите си от Експресбанк.

...
С атрактивни награди Банка ДСК посрещна клиентите си от Експресбанк.
Коментари Харесай

Банка ДСК посрещна клиентите си от Експресбанк с награди

С атрактивни награди Банка ДСК посрещна клиентите си от Експресбанк. Те се причислиха към финансовата институция, откакто при започване на месец май сполучливо завърши най-голямата консолидация в банковия бранш в страната.

Новоиздадената дебитна карта с логото на Банка ДСК донесе страхотни награди на 65 клиенти, а точно 5 екскурзии по желание от ДСК Турс на стойност 2 000 лева, 10 смарт телефона Apple iPhone 11 и 50 парични награди на стойност 500 лева

Банка ДСК даде старт на акцията с награди при започване на годината, когато стартира процесът по преиздаване и дистрибуция на близо 500 000 карти от Експресбанк с нови, към този момент с логото на Банка ДСК. В томболата взеха присъединяване картодържатели, които са получили новоиздадената си дебитна карта до 22 май 2020 година

За да резервира достъпа до средствата на клиентите, които към момента не са взели своята нова карта от Банка ДСК, банката удължи периода на годност на старите им дебитни карти. От финансовата институция припомнят, че този спомагателен гратисен интервал изтича на 30 юни 2020 година След тази дата ще бъдат дейни само дебитните карти, издадени от Банка ДСК.

В допълнение, банката предлага на своите над 2,5 милиона клиенти, които имат кредитна или дебитна карта, да се възползват от програмата за преданост Merci.

С Merci те получават преференциални условия всякога, когато пазарят с карта от Банка ДСК в над 900 търговски обекти на 30 търговски компании, сътрудници на финансовата институция. Клиентите получават отстъпката незабавно на каса, още сега на заплащане. А в случай че смъкват на телефона си мобилното приложение на програмата, ще научават елементарно и бързо за всички настоящи и забавни оферти - информация за понижения, вести за нови предложения, кои са най-близките и комфортни обекти, и др.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР