С атрактивен флашмоб до Цар-Симеоновата градина собственикът на цирк „Балкански“

...
С атрактивен флашмоб до Цар-Симеоновата градина собственикът на цирк „Балкански“
Коментари Харесай

С флашмоб цирк „Балкански“ подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров

С атрактивен флашмоб до Цар-Симеоновата градина притежателят на цирк „ Балкански “ - Александър Балкански, и екипът му поддържаха претендента на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров.

На събитието участваха още претендентът за кмет на „ Централен “ Георги Стаменов и кандидатите за общински съветници от региона Фиданка Кацарева, Александър Радев, Деница Чингарова, Тони Каменова, Мария Ненчева и Божидар Лилов.

„ Екипът на цирк „ Балкански “ поддържа кандидатурата на Здравко Димитров за кмет на Пловдив. Искам да изкажа своята признателност на господин Димитров, за това, че той спомага на цирковото изкуство на всички равнища и в никакъв случай не е отказвал молба за помощ на мен и моите сътрудници. Пожелавам Ви да продължавате да помагате и да носите искрицата цирково изкуство в себе си “, обърна се Александър Балкански към Здравко Димитров.

В знак на благодарност най-младата циркова звезда на семейството – Натали, подари на претендента за кмет на Пловдив програмата от първия си театър в цирк „ Балкански “.

Стотици минувачи гледаха с интерес мини цирковото зрелище, в което взе участие и носителката на „ Икар “ за цирково изкуство пластичната Кристина Костова. Хората се забавляваха и с фокусите на илюзиониста и танца на 3-метровия мечок, дружно с балета на цирк „ Балкански “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР