С ъпругът на простреляната в метрото жена разказа, че според

...
С ъпругът на простреляната в метрото жена разказа, че според
Коментари Харесай

Съпругът на простреляната жена: Отблъсквала го е до последно

С ъпругът на простреляната в метрото жена описа, че съгласно него брачната половинка му е била унизена от нападателя си за интимни връзки.

Богомил Павлов твърди, че с жена му били в прелестни връзки. От щерка им научил, че нападателят й я преследва и упорства двамата да изоставят фамилиите си и да заживеят дружно, споделя в репортажа си.

56-годишната жена е с 4 огнестрелни рани и се бори за живота си в болница "Св. Анна ".

Съпругът й разговарял с нея за последно в сряда следобяд, минути преди нещастието в метрото.

"Обядваме, взимаме куфарчето, качвам я на колата и я разтоварвам на спирката на метрото. Тя потегли, а приказката беше да ми се обади от Виена като дойде ", споделя Богомил Павлов.

Жената тръгнала на път към австрийската столица по работа – от години се грижи за възрастни хора там.

"Сестра ми ми се обади, че чула нещо, че е станало и аз започнах да навързвам нещата. Има някакви съвпадения, които за мен са неразбираеми ", добави брачният партньор на Стойна.

Оказва се, че дамата и преди е имала проблеми с нападателя си:

"По приказката на щерка ми, той няколко пъти й е предложил да се съберат, няколко пъти. И той е бил фамилен. Предлагал й е, тя го отблъсквала до последно. Връщам лентата обратно, само че в никакъв случай не е имало нещо, с цел да се усъмня ", споделя още Богомил. А в този момент вярата му е, че Стойна ще се оправи.

От тялото на дамата са извадени два патрона, откакто екип от хирурзи прави две незабавни интервенции. От полицията и прокуратурата към този момент са споделили за нещастието и на брачната половинка на нападателя Максим Петров.

Съпругата на самоубилия се мъж е в тежко здравословно положение след стрелбата. А органите на реда не престават да проверяват връзките сред Максим и Стойна.

Засега догатките са, че и той е работил за малко във Виена като болногледач и там са се срещнали.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР