С амбицията на прескочи 4% бариера и да стане парламентарно

...
С амбицията на прескочи 4% бариера и да стане парламентарно
Коментари Харесай

Партия МИР - амбицирана да прескочи 4% бариера и да спре подмяната в България

С упоритостта на прескочи 4% преграда и да стане парламентарно показана, политическа партия МИР разгласи като своя съществена цел да спре подмяната в България и показа водачите на листи за идните избори. 
В последните 30 години и в последните 12 най-осезаемо, в страната върви следващата замяна на полезности, морал, политики и цели, уточни ръководителят на партията Симеон Славчев и акцентира, че  Политическа партия МИР още от основаването си цели налагането на нов морал в българската политика, на експертността и професионализма в нея. " България е в извънредно сложен миг. В страната към този момент 30 години върви тотална замяна. Без да сме били на война сме изгубили над 2 милиона българи и нямаме работеща стопанска система ", означи Славчев и съобщи, че Политическа партия МИР споделя по какъв начин българската стопанска система да стане ефикасна и България да стане мощна индустриална страна и предлага всички почтени, морални българи да се обединят в борба за благоденствието на българския народ.
В програмата си партията дефинира като предпочитани експортно насочените браншове, селското стопанство, туризъм, превоза, транспортната инфраструктура и логистиката, високо софтуерните чисти производства. 
МИР предлага последователно въвеждане на обществено пазарно стопанство, което да стане основа на българското общество на правилото на свободата на пазарите, общественото равнене и нравствената отговорност. " Това е настоящ немски модел, който изкара Германия от краха след Втората международна война ", акцентира Славчев.
Сред предложенията на партията са и промени в Конституцията и законите посредством нова управническа конструкция и издигане на етиката в ръководството. Симеон Славчев посочи, МИР желаят смяна в член 19, алинея 1 на Конституцията, където е записано, че стопанската система се основава на свободната стопанска самодейност. Вместо това, да се запише, че се основава на обществено пазарно стопанство, оферират от Политическа партия МИР. " Целите на пазарното обществено стопанство са цялостна претовареност на капитала и труда, т.е. всички да печелят - и служащи и работодатели ", означи Славчев, уверен, че посредством налагане на обществено пазарно стопанство ще бъде основана същинска междинна класа и 80% от жителите ще дават отговор на критериите, какъвто образец дава Германия.
Чрез " политика на реда ", партията предлага икономическият и социално-политически живот да се изградят отначало, да се одобри Закон за общественото равнене, да се предприеме финансова децентрализация, която ще разреши отмерено развитите на регионите. Всички съществуващи институции да се преразгледат и усъвършенстват, а бизнесът да има собствен етичен кодекс, оферират още от Политическа партия МИР, както и запазване на българския жанр и обичаи – предпазване и запазване на българското семейство и българските полезности.
Един от значимите пунктове, които от МИР оферират е в Конституцията и законите да се регламентира, че заемането на управнически позиции става по строго избрани правила – партиите да издигат претенденти, минали през състезания, също посредством закон да се вкара система от стандарти за качеството на мениджмънта по прилика с ISO 9000.
Българският народен интерес би трябвало да бъде преди всичко и Политическа партия МИР поема отговорността да активизира градивните сили в страната и на българите в чужбина за отбрана на националния интерес и извеждане на народа от положението на беднотия, безперспективност и духовна мизерия, съобщи още Славчев.
" Зад партия МИР стои експертният капацитет на нацията ", увери ръководителят на партията Симеон Славчев, представяйки каниддат-депутатите на Политическа партия МИР по азбучен ред на изборните региони.
Водачът на листата в Перник Георги Чернев , ръководител на Софийска Търговско-промишлена камара, заяви, че още от на следващия ден стартира като продуцент да снима филм за мини Перник, който чака да бъде подготвен до края на акцията. Чернев уточни, че преди 130 години там е бил прибавен правилото на обществено пазарно стопанство (немският модел) и тогава мини Перник са давали безвъзмездни жилища на служащите, гратис обучение на децата им и гратис отопление и осветяване в жилищата, давали са 15% от облагата, което се е равнявало на 2 спомагателни заплати, плюс един месец отпуск. Чернев изрази вяра, че в границите на акцията има намерение да открие и детска шахматна школа.
Най-младият лидер на листа на Политическа партия МИР Мария Башева , икономист,   майка на две деца,   означи, че всекидневно младите се сблъскват с реализацията у нас и все по-често се ориентират към такава в чужбина, че познава проблемите на майките и младите фамилии. " Надявам се от тук нататък с общи сили да поемем по веднъж на самообладание, неизменност и разпоредителност и да реализираме своите цели ", добави тя.  
 Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Време е за рестарт на политическата система в България Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Време е за рестарт на политическата система в България
Крайно време е да осъзнаем, че България се нуждае от рестарт на политическата система и изборите това лято са началото на този развой....
Водачът на листата за София област Йонко Ненчев , общински консултант в Ботевград уточни, че съгласно него е нужна целенасочена младежка политика за развиването на спорта и духовните действия на локално равнище и изрази убеденост в триумфа. Симеон Славчев означи, че Политическа партия МИР е първа политическа мощ в Ботевград и че залагат на Ненчев да е претендентът за София област, тъй като съчетава в едно с изключение на експертността и волята и желанието на младежите.
Водачът на листата в Русе адв. Христина Георгиева съобщи, че е разпознала себе си в наименованието на пария МИР - " Морал, разпоредителност и родолюбие " и че също абревиатурата " МИР " на партията й е допаднала, защото е била доброволец на ЮНЕСКО и е работила за мира от ученичка. 
Водачът на листата в 24 МИР София Венцислав Иванов ,  посланик от кариерата, изрази вяра партия МИР да даде подтик в морално и в политическо отношение на целия политически живот и да помогне за издигането на професионализма – нещо, което, по думите му, изключително западна във всички сфери, изключително в последните 12 години.
Водачът на листата в  25 МИР СОфия Пламен Стоянов , експерт по ръководство на рецесии изрази оскърбление, че още в самото начало на ръководството на ГЕРБ бяха унищожени съществени ведомства, закони, които регламентираха ръководството на рецесии от всякакво естество. Той посочи значимостта на превантивните действия, сигурността и нуждата да бъде възвърнат престижа на България в интернационалните организации, както и обезпечаването на отбраната на българите в чужбина.
Водачът на листата в 23 МИР София е Симеон Славчев , ръководителят на Политическа партия МИР. " Политиката за нас не е самоцел, тя е механизъм за решение на действителните проблеми на българските жители ", акцентира той и добави, че Политическа партия МИР е окуражена на трансферира 4% преграда. Славчев уточни и кое ще е първото нещо, което Политическа партия МИР ще предложи, щом влезе в Народното събрание - часовете по математика, български, физика да бъдат увеличени два пъти и също да има час по родолюбие, който да възпитава в същински национализъм.
 Политическа партия МИР се записва за присъединяване парламентарните избори Политическа партия МИР се записва за присъединяване парламентарните избори
Политическа партия МИР записва листите с претендентите си за народни представители за парламентарните избори. Водач на листите в 23-ти многомандатен и...
Сред водачите на листи има представители на университетските среди, на дипломацията, бизнеса, дейци на културата, юристи, представители на здравния бранш, техническите науки, сигурността, спорта и други " С тези водачи, с тези листи демонстрираме ясно и изрично, че в политиката би трябвало да влезе експертността, хора които са разпознаваеми, които имат знанията, уменията, волята и желанието да ги приложат в политиката и с политиката да трансформират България ", разяснява Славчев.
Председателят на Политическа партия МИР изрази вяра, че машинното гласоподаване ще способства на 11 юли да се проведат почтени избори и че в политиката ще влязат нови, морални и чисти лица. " Партия МИР дава на българските жители, на българското общество действителната опция на България ", заключи той.
 


 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР