С амбицията да се превърне в един от най-мащабните уеб

...
С амбицията да се превърне в един от най-мащабните уеб
Коментари Харесай

Спиращ дъха екшън обещава уеб сериалът „Пъзел: Похитени“

С упоритостта да се трансформира в един от най-мащабните уеб продукции, на 3 октомври във Vbox7.com своя дебют ще направи екшън-трилърът „ Пъзел: Похитени “. Суперпродукцията на 7Talents събира звездите Асен Блатечки, Бойко Кръстанов и Мона Гочева, както и едни от най-талантливите млади артисти у нас. Сюжетът на поредицата се завърта към група другари, които стават неволни жертви на рисковите нарушители Зак и Боби (в функциите са Блатечки и Кръстанов) и обстановката излиза отвън надзор.

Програмистът Тони и приятелите му Ира, Вал и Ади вземат решение да прекарат петък вечер в ескейп стая, само че объркват адреса и попадат на сцена на същинско ликвидиране. Там са пленени от нарушителите Зак и Боби, които не могат да избягат от мястото на престъплението преди да са отворили сейф с значими документи. В продължение на една нощ, Тони и приятелите му би трябвало да измислят по какъв начин да спасят живота си, поемайки нетипични опасности и научавайки за себе си повече, в сравнение с биха желали.

Номинираният за влиятелното отличие „ Икар “ Антъни Пенев споделя, че получава страхотни препоръки от Блатечки и Кръстанов по време на снимачния развой. В сериала артистът влиза в облика на умния и самонадеян програмист Тони, който има отговор на всеки въпрос и подготвен проект за всяка обстановка. В ролята на неговата екранна другарка се превъплъщава чаровната Мария Сотирова, която дефинира актьорската игра на всички в сериала като почтена. Нейната героиня Ади е инструктор по сноуборд и сърф, а най-добре я разказват определенията завладяваща и непредсказуема.

„ Докато работим по избрани подиуми, се усеща силата сред нас. Характерите на героите се развиват, а крайният резултат е в действителност удовлетворяващ “, споделя за присъединяване си в сериала младият артист Александър Евгениев. Той играе Вал - чаровният и емоционален най-хубав другар на Тони от детството. В прослойка на „ Пъзел: Похитени “ влиза още прелестната Мона Гочева в ролята на актрисата Ира, която желае да бъде известна и постоянно употребява флирта като оръжие, с цел да реализира задачите си. Мона е фаворитка на публиката и добре позната от уеб форматите „ Секс Лафче “ и „ Не по този начин, брат “.

В уеб продукцията се включва и награждаван публицист – прелестната Петя Стефанова, притежател на "Златно перо ". Специално присъединяване в сериала има и именитата българска куклена актриса Слава Рачева. За ролята си в сериала, тя споделя, че е била същинско предизвикателство. „ Често се срещат възрастни дами, които пробват да постановат своите правила на държание и ми беше забавно да вляза в облика “, прибавя надарената актриса.

Феновете могат да гледат първия епизод на „ Пъзел: Похитени “ на 3 октомври във Vbox7.com. Всяка нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън подиуми ще бъдат онлайн всяка сряда.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР