С акцент върху децентрализацията, Injective Protocol (INJ) успя да разчита

...
С акцент върху децентрализацията, Injective Protocol (INJ) успя да разчита
Коментари Харесай

Injective Protocol се откроява на крипто пазара, предлагайки на потребителите универсална платформа за търговия в различни блокчейни.

С акцент върху децентрализацията, Injective Protocol (INJ) съумя да разчита на Ethereum (ETH) и Cosmos (ATOM), с цел да обезпечи разнообразна гама от активи.

Докато токените се намаляват, Optimism (OP) е измежду дребното, които не се. Със своята резистентност пазарните търговци се надяват, че тя ще продължи да се повишава през идващите няколко дни.



Въпреки това водещи крипто анализатори настояват, че Optimism (OP) може да претърпи поврат, а вложителите в него да се насочат към Fezoo (FEZ) за диверсификация на риска.

Injective Protocol (INJ) се продава за $38

Що се отнася до Injective Protocol (INJ), на потребителите е разрешено да търгуват с всичко в блокчейна. Това е по този начин, тъй като Injective Protocol (INJ) е децентрализиран протокол за продан, построен върху Ethereum (ETH) и Cosmos (ATOM). Като е новаторски, Injective Protocol (INJ) даде на крипто общността нов взор върху това по какъв начин тя вижда децентрализираните финанси (DeFi).

През последните 24 часа Injective Protocol (INJ) загуби 4% от пазарната си стойност. Сега се продава за $38, цена, която е доста по-висока от тази на Fezoo (FEZ), Injective Protocol (INJ) към този момент има обща пазарна капитализация от $3.5 милиарда.

Optimism (OP) остава в зелено на фона на стабилизиране на пазарните цени

Optimism (OP) е решение за мащабиране от втори пласт на Ethereum (ETH), което има за цел да усъвършенства опциите на мрежата. Optimism (OP) употребява roll ups за мащабиране на транзакциите на Ethereum (ETH).

Optimism (OP) разрешава на потребителите да се радват на по-висока скорост на транзакциите и по-ниски такси за газ с обща пазарна капитализация от $3.89 милиарда, Optimism (OP) е класирана на 36-то място.

Fezoo (FEZ) ще даде на потребителите цялостен надзор

Fezoo (FEZ) е децентрализиран продан, в който потребителите могат да се записват със своя имейл и потребителско име. Това е по този начин, тъй като във Fezoo (FEZ) потребителите могат да прескочат комплицираните процеси на инспекция, като да вземем за пример процеса “Опознай своя клиент ” (KYC). След като потребителят се записва във Fezoo (FEZ), те ще имат цялостен надзор върху средствата си. Това е направено, с цел да се подсигурява, че потребителите на Fezoo (FEZ) се усещат в сигурност в платформата.

Едно от главните преимущества на потреблението на Fezoo (FEZ) е, че тя разрешава на потребителите да изтеглят средствата си когато и да е. С тази функционалност потребителите на Fezoo (FEZ) ще получат незабавни парични депозити. Като децентрализирана платформа Fezoo (FEZ) може да се похвали с една от най-ниските такси за търговия спрямо известни тържища като KuCoin. Ето за какво през последните няколко дни платформата набра впечатляващ брой регистрирани консуматори.

Всеки токен на Fezoo (FEZ) в този момент се продава за $0.013. Преди да започва предмаркетинговата си активност, Fezoo (FEZ) извърши одит на платформата си за неточности. С позитивна оценка Fezoo (FEZ) излезе на пазара.

Научете повече за предварителната продажба на Fezoo (FEZ), като посетите уеб страницата тук.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР