С афоризъм проф. Габровски коментира решението на НС да отхвърли

...
С афоризъм проф. Габровски коментира решението на НС да отхвърли
Коментари Харесай

Проф. Габровски след гласуването: Имахме уникален шанс, но партийните интереси са твърде силни

С афоризъм проф. Габровски разяснява решението на Народно събрание да отхвърли проектокабинета на ГЕРБ-СДС.

" На кръга излязоха положителното и злото. Хората заложиха на злото. Злото победи и хората завоюваха. За страдание през днешния ден се случи тъкмо това ", сподели проф. Габровски.
" Имахме неповторим късмет да продължим по различен метод в българската политика . Това беше една гражданска самодейност, храброст, която всички ние проявихме. Всички ние като хора и експерти заложихме имената си в сформиране на един кабинет, който даваше вяра може би да тръгнем по различен път. Уви, партийните ползи са прекомерно мощни, партийните пристрастености - прекомерно горещи и по тази причина имаме този резултат ", сподели той.

Заяви, че все пак е задоволен от това, което се случи. Не съжалява и благодари за доверието.

" Продължаваме напред и да се надяваме, че България ще има шанс и тази политическа рецесия ще бъде преодоляна ", сподели още Габровски.
По отношение на третия мандат съобщи, че всеки от екипа му е дал всичко от себе си за първия мандат и той е трябвало да бъде осъществен.

" Всякакви комбинации, подмолни сделки и опити за операции, е нещо, с което не бихме желали нашите имена да бъдат асоциирани ", сподели проф. Габровски.

Не всички чудеса очевидно стават около Коледа, заключи професорът.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР