С 86 гласа за и само 20 против членовете на

...
С 86 гласа за и само 20 против членовете на
Коментари Харесай

Пленумът прие доклада, но люти спорове белязаха заседанието на БСП

С 86 гласа " за " и единствено 20 срещу членовете на пленума на Българска социалистическа партия одобриха отчета, анализиращ изборните резултати, направен от ръководителя на Националния избирателен щаб на Българска социалистическа партия Кирил Добрев. Алтернативният отчет на вътрешната съпротива не получи поддръжка. Отначало се твърдеше, че зад него са застанали 50 социалисти, на пленума обаче станало ясно, че единствено 21 са се подписали под него.

Въпреки това заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев, който регистрира триумф на изборите, бе репликиран от опозицията, която не спески острите си рецензии.

Станишев попита дали Българска социалистическа партия се е отказала да желае предварителни избори, откакто година и половина приказва за тях. Според него разногласието е не за конкретнате резултати от локалните избори, а за политическите последствия от тях. Защо за последните три години Българска социалистическа партия не е припозната като опция, попитал той. Лидерът на ПЕС упрекнал управлението на Българска социалистическа партия, че за локалните избори нямало национална стратегия, а се водили " 265 пехливански войни ", в които алените кандидти останали без тил и рамо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР