С 5 гласа за“ Съветът за електронни медии утвърди състава

...
С 5 гласа за“ Съветът за електронни медии утвърди състава
Коментари Харесай

СЕМ утвърди състава на новия Управителен съвет на БНТ

С 5 гласа „ за “ Съветът за електронни медии утвърди състава на Управителния съвет на Българска национална телевизия, оповестиха от националната телевизия.

УС на Българска национална телевизия се състои от петима членове и се ръководи от генералния шеф Константин Каменаров, който е негов член по право.

Членове на новото управление са Валери Запрянов, Василена Матакиева, Зина Трифонова и Антон Андонов.

Предложените членове на УС на Българска национална телевизия дават отговор на условията на член 59 от Закона за радиото и малкия екран – с висше обучение и професионален опит в региона на радио- и телевизионната активност, на културата, публицистиката, аудиовизията, електронните известия, правото или стопанската система, не са осъждани на отнемане от независимост за умишлени закононарушения от общ темперамент и не са еднолични търговци, притежатели, съдружници, шефове, прокуристи или членове на управителни и контролни органи на търговски сдружения и кооперации.

На първото съвещание на управителния орган на Българската национална телевизия ще бъдат избрани ресорите на членовете на Управителния съвет.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР