с 5 дка за конференции и 3,2 дка спазона след

...
с 5 дка за конференции и 3,2 дка спазона след
Коментари Харесай

Grand Hotel Millennium Sofia - slava.bg

с 5 дка за конференции и 3,2 дка спазона след 20 години очакване

Grand Hotel Millennium Sofia е най-големият самостоятелен план в българската промишленост на гостоприемството и сигурно е най-продължително правеният. Парцелът бе взет още при започване на ръководството на кмета Софиянски в края на 90-те години и на самия борд на предишното хилядолетие. Та в чест на новото, на самия старт на което трябваше да е приключен за знамение и приказ, планът беше наименуван точно Милениум. По разнообразни аргументи и разногласия, рецесии и съвземания, спадове и взривове, той се разви бавно – лека, до момента в който сега е пред разкриване.

Официално, на уеб страницата на Grand Hotel Millennium Sofia като разкриване е обозначена „ ранната 2020 година “, или по-добре казано на български език – началото на 2020 година, което явно значи нейната първа половина.
Сградата е втората по височина в целия милионен град и със своите 30 етажа съгласно уеб страницата й и 32 съгласно световната мрежа, или 112 метра, е изпреварвана единствено от Капитал форт, който обаче не е на влиятелната локация до НДК, която заема Grand Hotel Millennium Sofia, а е ситуиран в края на Цариградско шосе.

Любопитно е, че на трета позиция в същата ранглиста е към този момент обявеният от Гранд хотели различен супер упорит план в промишлеността на гостоприемството, който ще отвори до края на годината. Става въпрос за актуализирания хотел Родина.
Бъдещият 5-звезден Grand Hotel Millennium Sofia ще има почти същия брой стаи като 35-годишния си противник по растеж. Домакините, на чиято сметка най-успешен план е Гранд хотел София, декларират 400, което значи 800 кревати. Това е повече от амбициозна задача за напълване, изключително в София, където няма развъртян конгресен туризъм, а има и други хотели от сходен мащаб – Маринела с 442 кревати и Рамада с неговите смайващи за пазара в града 598 стаи и над 1000 кревати (1087).

Задачата на Grand Hotel Millennium Sofia е още по-амбициозна и заради други грандиозни измерения. Той намерено влиза в борба с Маринела на 2 територии: 14 екипирани конферентни зали с обща повърхност 5 декара е едната от поръчките. Това са 3 цялостни етажа от импозантното здание.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР