С 4 медала се завърна СК "Бойни спортове Монтана" от

...
С 4 медала се завърна СК "Бойни спортове Монтана" от
Коментари Харесай

Златен дебют за Гого и Марти на турнира „Бъдещи шампиони” в Белград

С 4 медала се завърна Семеен кодекс "Бойни спортове Монтана " от интернационалния шампионат по бразилско жиу-жици BJJ„ Бъдещи шампиони”. Състезанието се организира в Белград, бе проведено от Gracie Barraи в него взеха присъединяване 23 тима от Хърватия, Босна и Херцеговина, Сърбия и България.
При най-малките момчета до 9 години първите си шампионски трофеи още при дебюта си на татамито завоюваха Георги Тихомиров и Мартин Александров.
„ Най сладките победи за мен през целия сезон. Като вземем поради, че при нас упражняват едвам 4-5 деца на тази възраст и е ужасно мъчно да ги подготвиш да победят противниците си, против които се изравят и които се конкурират с 20-30 свои връстници в клубовете. За една седмица безусловно трябваше да изчистят всички неточности, да подобрят играта си и да отидат и завоюват. Затова за мен техните златни медали са равносилни на европейските трофеи, които извоюваха батковците им през годината”, съобщи треньорът на монтанския клуб Николай Цоков-Колето.
В Белград за златен орден се пребори и Дейвид Велков при юношите, който завърши всичките си срещи още в първите минути и по този метод затвърди страхотното си израстване в този сложен спорт. В същата възрастова група сребърен орден извоюва Мартин Каменов. Отборно "Бойни спортове Монтана " се подреди на осмо място.
„ Страхотен шампионат, най-хубавото детско съревнование, на което съм участвал. Организирано бе на доста високо равнище, а в залата имаше страхотна атмосфера. Ние отидохме със седем момчета, четири от тях откриха място на почетната стълбичка на това последно за нас за 2018 година състезание”, сподели още треньорът на "Бойни спортове Монтана ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР