С 3D мапинг в центъра на София Министерството на регионалното

...
С 3D мапинг в центъра на София Министерството на регионалното
Коментари Харесай

С 3D мапинг регионалното министерство ще покаже как променя България

С 3D мапинг в центъра на София Министерството на районното развиване и благоустройството ще покаже по какъв начин трансформира обитаемоте места в страната с европейското финансиране по Оперативна стратегия " Региони в напредък " 2014-2020 година, се показва в известие на институцията.

Събитието ще се състои през днешния ден – сряда, 23 октомври, от 18.30 часа на пл. " Ал. Батенберг ", против Националната художествена изложба. В него ще вземат участие министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова, заместник-министър Деница Николова, заместник-кметът на Столична община Дончо Барбалов. То е част от осведомителната акция на Оперативна програма “Регионално развитие” и е по отношение на годишното осведомително събитие на програмата.

С помощта на модерни технологии върху корпуса на съчленен " Икарус " ще бъдат показани осъществени със средства от Оперативна програма “Регионално развитие” планове. Така феновете ще могат да се срещнат както с най-значимите обекти, финансирани по програмата, по този начин и с въздействието на европейските вложения за възстановяване на качеството на живот в България.

Като част от самодейност в столичния електротранспорт е подредена и специфична галерия със фотоси на осъществени планове по ръководената от Министерство на регионалното развитие европейска стратегия. Кадрите са подбрани всред 790 фотоси, предоставени от бенефициенти на Оперативна стратегия " Региони в напредък " 2014-2020 и на участници в акцията " Моят град е моята цитадела " на Министерство на регионалното развитие, която завърши в края на месец септември.

Жителите и гостите на София могат да видят обектите " преди " и " след " обновяването им с европейското финансиране по програмата.

Изложбата може да бъде забелязана в 50-те тролейбуса, купени по план " Интегриран Столичен градски превоз ", финансиран по Оперативна стратегия " Регионално развиване " 2007-2013 година Чрез него бяха възобновени напълно амортизираните транспортни средства по най-натоварените тролейбусни направления – линиите 1, 2, 5 и 9 в София, се споделя още в известието на министерството.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР