С 37 "за", 5 "против" и нито един "въздържал се"

...
С 37 "за", 5 "против" и нито един "въздържал се"
Коментари Харесай

Удължиха срока за усвояване на парите за ремонтите с 30-милионния заем

С 37 "за ", 5 "против " и нито един "въздържал се " пловдивските общински съветници одобриха контракта за изменение на съглашението с Европейската банка за удължение на периода за асимилиране на парите за ремонтите с 30-милионния заем, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Новият период е 2019 година. Припомняме думите на кмета в тази връзка:
"Проблеми имаме с кръговото на "Шести септември " до "Бриколаж "-а, където има парцел, на който общината е притежател, само че единствено на терена, не и на постройката. На първа инстанция спечелихме делото, в този момент има обжалване пред Върховен административен съд, което обаче към момента не е планувано.
Другият проблем са осемте парцела за отчуждаване по бул. "Северен ". Заради това не можем да усвоим средствата по контракта за 30-милионния заем в съответния интервал и желаеме удължение на периода. Но не на периода за привършване на ремонтите, а на периода за асимилиране на средствата. Това по никакъв метод не касае и не пречи на ремонтите на булевардите и техният краен период не се удължава. Удължава се само рамковият контракт. "Руски " и "Васил Априлов " би трябвало да са подготвени до лятото на 2018 ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР