С 344 гласа против и 286 гласа за британските депутати

...
С 344 гласа против и 286 гласа за британските депутати
Коментари Харесай

Британските депутати за трети път отхвърлиха сделката на Тереза Мей за Брекзит

С 344 гласа " срещу " и 286 гласа " за " английските депутати отхвърлиха договорката за излизане на Обединеното кралство от Европейски Съюз, която премиера Тереза Мей контракти с Брюксел през ноември. Това усилва риска Англия да излезе от Европейски Съюз без договорка, което ще аргументи доста вреди и за двете страни.

 © БГНЕС
В резултат от гласуването ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск свика среща на водачите на Европейски Съюз на 10 април.

Лидерът на лейбъристите Джеръми Корбин попита Мей след гласуването дали е приела обстоятелството, че депутатите не поддържат договорката ѝ.

" Сделката би трябвало да се промени ", сподели Корбин и добави " в случай че министър председателят не приема това, би трябвало да си тръгне и да се проведат нови парламентарни избори ".
 Британските депутати ще гласоподават по съглашението на Мей за Брекзит Британските депутати ще гласоподават по съглашението на Мей за Брекзит
Британските депутати ще гласоподават още веднъж през днешния ден Споразумението за овакантяване с Европейския съюз, контрактувано от държавното управление на Тереза Мей и Брюксел.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР