С 303 гласа „за“, без „против“ и „въздържали се“ извънредният

...
С 303 гласа „за“, без „против“ и „въздържали се“ извънредният
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Няма да загубим въздушен суверенитет

С 303 гласа „ за “, без „ срещу “ и „ въздържали се “ изключителният конгрес на Вътрешна македонска революционна организация избра управление на партията. Новите ръководители на Организацията са Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, а досегашният водач Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността е определен за почетен ръководител.

"Не знам от кое място министър-председателят Петков е извадил две години закъснение за самолетите. Не мисля, че има логичност в двегодишно закъснение на изтребителите Ф-16. Няма да загубим въздушен суверенитет. Президентът би трябвало да е спокоен, употребяваме българските самолети МИГ-29. Предвидено е да са в употреба до 2028 година. Трябва да се отделят средства за поддръжката и всичко ще е наред ", сподели в предаването "Офанзива " по Нова Нюз Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността.

Той добави, че в случай че в действителност има някакво закъснение, българското държавно управление ще има опция да контракти по-добри цени за идващите осем изтребителя.

За основаването на нов батальон Каракачанов съобщи, че е лишено от смисъл, защото цялата българска войска е част от НАТО.

Според него дефицитите в армията няма по какъв начин да бъдат преодолени за три-четири години.

В новата обстановка и напрежението сред Русия - НАТО - Украйна някогашният боен министър вижда най-голяма резултатност за отбраната на българската територия и води ракетни брегови комплекси, както и придобиването на две подводници, договарянията за които са почнали по негово време.

Относно избирането му за почетен ръководител на Вътрешна македонска революционна организация, Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността показа, че един водач постоянно би трябвало да знае времето да отстъпи и да даде път на младите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР