С 300 лева олекна портфейлът на ексхибиционист, разголил се на

...
С 300 лева олекна портфейлът на ексхибиционист, разголил се на
Коментари Харесай

300 лева глоба за ексхибиционист, размахвал члена си на обществено място

С 300 лв. олекна портфейлът на ексхибиционист, разголил се на публично място в Пловдив, реши районният съд.

Скандалната преживелица станала около магазин от верига супермаркети в пловдивския квартал „ Южен”. На 2 юни т.г. към 14,30 часа извратенякът отишъл на бул. „ Македония” до комерсиалния обект и свалил панталона си. След това почнал, на общественото място, да размахва половия си орган против десетки хора по паркинга и край входа на магазина.

Очевидци на неприятната панорама подали сигнал в полицията и ексхибиционистът бил мигновено арестуван. Срещу него бил формиран акт за дребно безчинство и той дал пояснения както в полицията, по този начин и в съда. Пред магистратите пловдивчанинът споделил, че съжалява и се разкайва за неприличните си дейности. Според правосъдния състав мъжът е нарушил публичния ред и успокоение, само че заради своята по – ниска степен на социална заплаха не съставлява закононарушение по чл.325 от Наказателен кодекс.

При установяване на наказването, от съда са взели поради смекчаващите и отегчаващите виновността условия. Към първите били осъществените признания, самокритичност и изказано страдание за осъщественото. Поради всичко това съдът предпочел да наложи по-леката от плануваните в Указа за битка с дребното безчинство (УБДХ) наказания, а точно санкцията, защото задържането в структурно звено на Министерство на вътрешните работи би било прекалено тежка глоба за сходно нарушаване, се споделя в правосъдното решение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР