С 30 минути по-късно ще започне двубоят между ОФК Пирин

...
С 30 минути по-късно ще започне двубоят между ОФК Пирин
Коментари Харесай

Контролата Кариана-Пирин мести началото си

С 30 минути по-късно ще стартира дуелът сред ОФК Пирин и ФК Кариана през днешния ден. Така двата тима, които водиха люта борба за оставане във Втора лига, ще стартират да играят в 18,30 часа. Промяната идва по молба на ФК Банско, които дават стадион "Свети Петър " за провеждането на контролната среща.

Продължава селекцията в тима, като сега под управлението на Иво Тренчев упражняват 28 индивида. Пристигналият на проби младеж на Тотнъм Саджит Куил, който кацна от Англия през вчерашния ден, към този момент е освободен поради незадоволителни качества.

Може да се счита за несъмнено попълнение вратарят Димитър Пангев, който за последно пази на Хебър Пазарджик, само че има мачове и в ЦСКА 1948. Договорът ще бъде подписан до дни.
Поръчана бе формалната екипировка "Умбро ", която ще дойде седмица или две преди остарялата на шампионата на Втора Лига.

Този петък в зала "22 септември " следва и постоянна сесия на Общински съвет Благоевград. Вчера бе входирано публично писмо с желанието на представителя на "Емирейтс Уелт " Ива Уорън да изложи пред обществеността желанията и проектите свързани с развиването на ОФК Пирин ЕООД Благоевград. Ива Уорън ще показа пред общинските съветници сериозността на поетата от нея самодейност за партньорство и ще даде детайлности по отношение на дейностите по стабилизирането на клуба през последните две седмици./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР