С 3-годишна условна присъда с 5 г. изпитателен срок завърши

...
С 3-годишна условна присъда с 5 г. изпитателен срок завърши
Коментари Харесай

Убийство по любов: 3 г. условно получи Каспъра, извадил нож на бивше гадже на жена му след нападение с юмруци

С 3-годишна условна присъда с 5 година изпитателен период приключи дълго проточилото се дело за ликвидиране против Румен Александров-Каспъра от пловдивския квартал “Столипиново”.

Близо 2 години лиши на окръжния съд да разбере какво тъкмо се е случило във съдбовния ден, когато издъхна младият Митко Иванов. По случая бяха призовани 41 очевидци. В последна сметка магистратите одобриха, че килърът е работил “в положение на мощно неспокойствие, което е провокирано от потърпевшия с принуждение, а от това е било допустимо да настъпят тежки последствия за виновния”. Затова и наказването е толкоз ниско.

26-годишният Митко Иванов беше прободен смъртоносно от Каспъра на 21 декември 2019 година В дъното на абсурда сред двамата мъже стояла тогавашната жена на Румен - Галя Миланова.

В правосъдната зала братът на починалия - Михаил Чопъра, разказваше, че двамата били гаджета, само че Галя го зарязала и тръгнала с Каспъра. Митко обаче имал вяра да си върне обичаната. Младата жена и баба ѝ обаче твърдо отхвърлят такава връзка.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР