С 25 какички и общо 158 души гости направихме купона.

...
С 25 какички и общо 158 души гости направихме купона.
Коментари Харесай

Пищова гуляе с 25 какички преди да стане порядъчен пенсионер

" С 25 какички и общо 158 души посетители направихме купона. Започнахме в 20 ч. вечерта и продължихме до сутринта - 12-часов маратон направихме. Такова обилие и забава в никакъв случай не е било. "

Това описа пред " България Днес " Митьо Пищова, който в четвъртък вечерта отпразнува 64-ия си рожден ден. Вчера бохемът приказва сънен пред вестника, тъй като се изтощил от огромната забава, само че все пак събра сили, с цел да открехне леко какво се случило на празненството в Слънчев бряг.

" Много хора имаше - богати предприемачи и мои хубави приятелки. Не стигаха местата и се постановяваше да носим спомагателни столове. Още денем опекохме четири агнета, като две бяха чевермета. После ги разпределихме по плата и по този начин ги сервирахме на гостите ", разкрива част от менюто Пищова.

Той в детайли описа какво е било яденето на празненството, като посочи, че на сутринта не е останало нищо, тъй като гостите са омели чиниите. " Взех пет кила скариди и пет кила калмари. Много нещо, огромно знамение. Имаше и раци, само че не им се харесаха чак толкоз доста. От рибите взех сьомга, попчета, сафрид, калкан и лаврак. Имаше и доста салати, като ядяха най-вече гръцката и морската ", занарежда в типичния си жанр Пищова.

Димитър Маринов, както е същинското име на Пищова, почерпил гостите си с десетки литри уиски и водка , само че самият той не близнал и капка. " Алкохол не пия ", отвърна малко Митьо на въпроса за какво не си е отпуснал оптимално душата. През последните години той имаше съществени здравословни проблеми, поради които на няколко пъти се оказваше пациент на лечебни заведения. Напук на болежките обилно похапнал и се порадвал на компанията на приятелките си. Продължава към момента да е тайнственост какъв брой тъкмо са дамите, с които е правил секс през живота си, като по негови разнообразни изявления броя непрекъснато варира сред 2000 и 3000 девойки, като от време на време даже понижава.

Още преди купона бохемът се закани, че това ще му е последният изтъкнат разврат, преди да стане редовен пенсионер. Държавна финансова поддръжка Пищова ще получава от идната година, само че евентуално няма да разчита единствено на нея, с цел да продължи колоритния си метод на живот.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР