С 20 155 800 лева се увеличават максималните разходи, които

...
С 20 155 800 лева се увеличават максималните разходи, които
Коментари Харесай

Правосъдното министерство дава 20 млн. лв. на `Информационно обслужване` за поддръжка на пет регистъра |

С 20 155 800 лв. се усилват оптималните разноски, които могат да бъдат поети през 2020 година по бюджета на Министерството на правораздаването.

Увеличението на разноските се постанова, тъй като Агенцията по вписванията управлява се пет регистъра - Имотен указател, Търговски указател и Регистър на юридическите лица с нестопанска цел, Регистър БУЛСТАТ и Регистър на имуществените връзки на съпрузите, като извършва функционалностите, свързани с воденето и съхраняването на националните електронни регистри и даването на обществени услуги от тях.

Агенцията по вписванията сключи Рамков контракт с " Информационно обслужване " АД за 26 124 000 млн. лв., които ще са за създаване, поддържане, развиване и наблюдаване на работоспособността на осведомителните и информационните системи до 31 декември 2023 година

Съгласно контракта общата цена е в размер на 26 124 000 лева , като задължението по рамковия контракт се поема в годината на сключване, само че отговорностите по него са разсрочени в интервала на осъществяване и зависят от съответно предоставени и изпълнени поръчки от систематичния интегратор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР