С 1000 лева ще се бръкне пенсионерката Татяна Стойнева за

...
С 1000 лева ще се бръкне пенсионерката Татяна Стойнева за
Коментари Харесай

Женска свада! Татяна съсипа Гергана: К..ва, проститутка с млади мъже...

С 1000 лв. ще се бръкне пенсионерката Татяна Стойнева за това, че назова „ продажница “ жителка на кюстендилското село Вратца, оповестява struma.bg.

Двете дами се скарали на селския площад на 30 май предходната година, в яда си Татяна нарекла Гергана „ продажница, просякиня, курва “, както и че същата „ открива и поддържа интимни връзки с непознати млади мъже”.


Състав на Кюстендилския областен съд под председателството на арбитър Николай Николов е безапелационен, че по този метод пенсионерката е споделила неща, които са унизителни за достойнството и достолепието й. Глобата от 1000 лева съставлява обезщетение за породени неимуществени вреди вследствие на нанесената засегнатост дружно със законната рента върху сумата, считано от 30.05.2017 година до окончателното й погашение. Размерът на гражданския иск бе 4500 лв., който съдът удовлетвори обаче отчасти.

Стойнева ще би трябвало да заплати и сторените деловодни разходи в размер на 412 лв., както и да преведе по сметка на Районен съд – Кюстендил държавна такса в размер на 50 лв. за почетения размер на гражданския иск.

Присъдата предстои на обжалване пред Окръжен съд – Кюстендил в двуседмичен период.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР