С 1000 бързи теста ще се тестват рисковите групи в

...
С 1000 бързи теста ще се тестват рисковите групи в
Коментари Харесай

Кметът на Банско: С 1000 бързи теста ще се тестват рисковите групи

С 1000 бързи теста ще се тестват рисковите групи в Банско, сподели на брифинг кметът на общината Иван Кадев.

" С РЗИ имаме взаимоотношение и сътворяваме организация за тестване на необятен кръг от хора в Банско. Тестовете ще бъдат 1000 бройки и по визията на способените органи на първо време ще бъдат тествани хора, които през целия интервал – от въвеждането на изключителното състояние, до интервала на карантина и досега, са били в директен допир с външни хора ", изясни Кадев.
Борисов: Започва всеобщо тестване на хората в Банско за антитела против COVID-19 Помагаме на Северна Македония със 100 дрехи за лекарите на първа линия
Това са служителите на реда, пожарникарите, персоналните лекари, част от общинската администрация, част от учителите, ски учителите, хотелските комплекси, планинските спасители.

" Няколко дни ще бъдат тестванията и се надявам това да даде опция на Националния действен щаб и Министерски съвет да получат ясна картина какво се случва в града предвид на това, че имаше хиляди туристи и да се вземат съответните ограничения. Тестването ще стартира, когато се сътвори нужната организация – може и в късния следобяд, може и на следващия ден. Ще се тестват и поданици с опасения за контакти с хора, показали признаци ", добави Иван Кадев.

Коронавирусът и България Часове остават до благотворителния концерт на bTV " Помогни от у дома “ Шефът на БЛС: Бюджетите на лечебните заведения ще устоят Борисов: Започва всеобщо тестване на хората в Банско за антитела против COVID-19 581 са към този момент случаите на ковид у нас Кардиолог: Има мощно понижаване на пациентите с изострен инфаркт Земеделските пазари отвориха, само че при щателни инспекции Лекарят, изправил се против първия случай на COVID-19 в „ Пирогов ": И аз се опасявам, само че някой би трябвало да лекува Скандали пред бюрата по труда, чиновници напущат поради напрежението Имаше ли скупчване пред пощите в деня на погашение на пенсиите? Ето какъв брой ще дарят депутатите с отхвърли от заплатите си Наземният превоз в София ще се движи до 22 ч. 36-годишен умря от ковид Властта за облекчените ограничения в чужбина: Да не бъркаме анонсите с изпълнените решения Музиката и COVID-19: Пианистка трансформира думата " корона " в хубав валс (ВИДЕО) Д-р Николова: Интересува ни повече какъв брой хора имат построени антитела против ковид Бездомните в рецесията: Центровете не престават да работят и приемът не стопира 8 незабавни медици в София са с позитивни проби за ковид Радев: Сити хора вземат решенията, а доста българи гладуват Помощ за хората на изкуството: Дарителска акция за фамилии на актьори в усложнение Как пандемията от ковид въздейства върху цените на стоките?
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 581 4 23 42 Света 1 441 589 10 670 82 933 308 549 Заразени* Нови Починали България 581 4 23 Света 1 441 589 10 670 82 933
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР