Рязкото влошаване на състоянието на Алексей Навални може би е

...
Рязкото влошаване на състоянието на Алексей Навални може би е
Коментари Харесай

Руските лекари разкриха причината за влошаването на здравето на Алексей Навални

Рязкото утежняване на положението на Алексей Навални може би е породено от нарушение на обмяната на веществата. Това съобщи през днешния ден основният доктор на болничното заведение в Омск, където е настанен Навални,

"Имаме работни диагнози. Основната от тях, към която клоним, е нарушаване на въглехидратния баланс, т. е. нарушаване на обмяната на веществата.

Това може да се провокира от внезапно намаление на равнището на захар в кръвта ", сподели Александър Мураховски, представен от пресслужбата на районното здравно министерство на Омска област.

По думите на лекаря положението на съветския опозиционер е несигурно и може да се утежни при политане или кацане.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи през днешния ден, че не знае да са давани някакви указания или заповеди, забраняващи прехвърлянето на Навални в чужбина.

Зависи от лекуващите съветски лекари по кое време Навални може да бъде превозен за лекуване в Германия, означи той.

Песков сподели, че немските лекари, които са пристигнали през вчерашния ден, са били поканени да се причислят към съветските лекари, лекуващи Навални.

Мураховски съобщи, че немските лекари са били поканени в болничното заведение, с цел да се срещнат със положението на съветския опозиционер.

Иван Жданов, правист от Фонда за битка с корупцията на Навални, обаче сподели, че немските лекари не са получили достъп до пациента, съобщи Ройтерс.

Говорителката на Навални Кира Ярмиш твърди, че съветските управляващи наподобява желаят той да остане в болничното заведение най-малко няколко дни, с цел да са сигурни, че няма да останат в организма му следи от отравяне.

Следите от "опасно вещество ", за което приказват представители на Фонда за битка с корупцията, са открити не в организма, а по кожата и облеклата на Навални, сподели Мураховски.

Става дума за "обикновена промишлена химия, употребена, да вземем за пример, при пластмасовите чаши.

По думите му в тялото на блогъра не са открити оксибутирати и барбитурати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР