Рязък завой в професионалната кариера взе титулуваната за най-секси учителка

...
Рязък завой в професионалната кариера взе титулуваната за най-секси учителка
Коментари Харесай

Най-сексапилната учителка спря да работи

Рязък завой в професионалната кариера взе титулуваната за най-секси учителка Силвия Зубева. Красавицата, която преди месеци подари волейболиста Тодор Скримов с дъщеричка, оставя учителската кариера. Името на Зубева е отстранено от уеб страницата на столичното 119-о учебно заведение, в което допреди 2 година преподаваше на малчугани и взимаше акъла на родители, написа " България Днес ".

Според осведомени, откакто изтекат двете години, в които Силвия е в майчинство, брюнетката няма да въдворява мир в класната стая. Причината е, че хубавицата се е отдала напълно на фамилията си и развъждането на щерка си Ася.

На 1 август 2018 година Зубева роди момиченце на Скримов.

" Щастието има доста цветове и нюанси, подарихте ни не просто смисъл за на следващия ден, а бъдеще. Отсега за нас има на следващия ден, има слънце, дъжд и дъга, има обич и прелестна отмалялост ", написа прочувствено учителката часове откакто стана майка. Тя и Скримов са дружно от 2016 година, само че дълго пазеха връзката си в загадка, до момента в който не се врекоха във честност през 2017 година Месеци по-късно Зубева разгласи бременността си и реши да излезе в дълготраен отпуск, с цел да е надалеч от любопитните погледи на преподаватели и учители, които я познават като " секси учителката ".

През 2014 година българската учителка провокира възторг, откакто нейна фотография обиколи родни и непознати уеб сайтове, а хиляди я прогласиха за най-сексапилната учителка в България. Преподавателката призна, че е получавала хиляди неприлични оферти, а известността не й е повлияла добре.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР