Рядкост е да видим български актьори в големи холивудски или

...
Рядкост е да видим български актьори в големи холивудски или
Коментари Харесай

Българка с участие в сериал на Netflix

Рядкост е да забележим български артисти в огромни холивудски или телевизионни продукции. Нина Добрев е може би единствената, която може да се похвали с сходно нещо през последните години.

С присъединяване в огромна продукция към този момент може да се похвали и младата актриса Мариета Мелроуз. Ще я гледаме в три епизода в третия сезон на сериал на Netflix.

Atypical споделя историята на Сам (Киър Гилкрист) - 18-годишен юноша, който страда от разстройство от аутистичния набор и знае безусловно всичко за пингвините, тъй като те са огромната му пристрастеност. Заобикалящият го свят обаче не е толкоз благ и разбиращ, нито колкото животните, нито колкото неговото семейство.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Atypical (@atypicalnetflix) на Авг 22, 2018 в 1:51 PDT

В първите два сезона видяхме, че макар компликациите Сам не се предава, а все по-уверено се вписва измежду останалите си " естествени " връстници. Третият стартира там, където вторият ни остави: Сам е признат в колежа Дентън и е на път се отдаде на това, което може най-добре - да рисува.

Отиването в лицей обаче е същински голяма крачка за момче като него - там той ще срещне нови провокации, с които да се оправя. Едно от тях е решението му да живее в общежитие. Ще срещне, несъмнено, и нови другари, които ще се опитат да му оказват помощ да свикне с всичко ново.

Един от новите му другари ще бъде Евелин , в чиято роля ще забележим и Мариета Мелроуз. Както самата тя ни споделя, героинята ѝ постоянно е в положително въодушевление, обожава учебното заведение и всички предмети. Едно от отговорностите ѝ в колежа е да бъде доброволец в студентския съюз и в неговия център.
 Мариета Мелроуз на снимачната площадка на Atypical

Мариета Мелроуз на снимачната площадка на Atypical

Също като Сам, и Евелин обожава животните. Любими са ѝ пчелите, които са и знак на гимназията Дентън. " Нося огърлици, гривни, пуловери, диадеми, захласната съм на тематика пчели и това да " заразявам " всички с положителното си въодушевление ", добавя облика на героинята си Мариета.

За Atypical Марията Мелроуз счита, че е един извънредно нужен сериал - по света има доста фамилии, чиито деца имат потребност от специфични грижи и повече внимание. " Сериалът ни дава опцията да станем част от техните компликации, терзания, проблеми. Всъщност разбираме, че те не са толкоз разнообразни и заслужават както нашето другарство, по този начин и опция да съумеят. "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Atypical (@atypicalnetflix) на Окт 4, 2019 в 9:44 PDT

Участието на Мариета в сериала не е нито инцидентно, нито пък се е случило елементарно. Преди две години, когато за първи път идва в Лос Анджелис, тя се явява на кастинг за Atypical. Името на сериала не ѝ е говорило нищо, само че тя е трябвало да изиграе гаджето на основния воин Сам - Пейдж. Успява да впечатли продуцентите с представянето си, само че все пак те дават ролята на по-опитната актриса Джена Бойд.

Именно Пейдж е и обичаният ѝ персонаж, тъй като " в никакъв случай не се тормози да работи импулсивно, споделя това, което мисли, и постоянно има проект, който следва безупречно ". Мариета издава малко и от ориста й през новия сезон - става известно, че измененията няма да се отразят добре на Пейдж и ще я забележим в една много нетипична светлина.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Atypical (@atypicalnetflix) на Юли 4, 2019 в 9:34 PDT

Сега, две години след кастинга, екипът на Atypical не е не запомнил за Мариета. Този път нещата се получават и тя получава ролята на Евелин, макар че в случай че питаме нея, с огромна доза самокритичност тя ще каже, че не се е показала по допустимо най-хубавия метод.

По време на фотосите бързо и елементарно се сприятелява със звездата на сериала Киър Гилкрист. За нея 27-годишният артист е извънреден експерт, който когато е виждал, че е напрегната или обезпокоена, е правел всичко допустимо да ѝ помогне. " Преди всеки дубъл ме разпитваше какви ли не персонални въпроси, което тогава ми се стори много извънредно, само че по-късно разбрах, че е желал да ме предразположи. "

Мариета се надява, че Atypical ще бъде удължен с още един сезон, в който тя също да вземе присъединяване. Ние, несъмнено, ѝ стискаме палци. Докато чака това да се случи, Мариета работи по персонален план - The Worst Day, който към този момент е сниман, а тя влиза ролята на продуцент и артист.

Третият сезон на Atypical е в Netflix от 1 ноември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР