Рядко явление - рокаджии консерватори - Васко Кръпката, Маричков. Те

...
Рядко явление - рокаджии консерватори - Васко Кръпката, Маричков. Те
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Уважаеми консерватори, вие сте корупцията

Рядко събитие - рокаджии консерватори - Васко Кръпката, Маричков. Те са срещу митинга, към този момент са в пенсионна възраст, може да са на страната на олигархията, за разлика от старите рокаджии по света.
И изобщо, всички така наречен консерватори, имат един проблем - те одобряват ръководството на Борисов. Нямал опция, в обществената мрежа фейсбук.
 Иван Бакалов: Борисов ще си отиде, само че не поради върховенството на закона, а тъй като омръзна Иван Бакалов: Борисов ще си отиде, само че не поради върховенството на закона, а тъй като омръзна
В България няма господство на закона, тъй като множеството българи не считат, че би трябвало да има господство на закона. Ако имат политическ...
За тях Борисов не е корупция, не е дъното на Европейски Съюз, не е тотална корист с власт, фасадна народна власт, зад която си назначава основни прокурори, ръководи организации и комисии по телефона, ръководи с маша малките екрани, раздава футболни тимове, дава пари от нашия бюджет като от джоба си, на който реши и за каквото реши, употребява целия запас на прокуратурата, Министерство на вътрешните работи и медиите да клюки, очерня политическите си съперници. И споделя, че мафията желала да го смъкна.
Уважаеми консерватори - това сте вие. Вие сте корупцията, вие сте неналичието на независимост на словото, вие сте имитацията на народна власт, показва още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР