Рядко срещана демонстрация на мощ предложи Брайс Харпър на зрителите

...
Рядко срещана демонстрация на мощ предложи Брайс Харпър на зрителите
Коментари Харесай

Звезда на Вашингтон прати топката на 124 м със счупена бухалка

Рядко срещана проява на мощност предложи Брайс Харпър на феновете на бейзболния ст. " Сити Фийлд " в Ню Йорк. Звездата на Вашингтон Нешънълс удари необикновен хоумрън още в 1-вия ининг от гостуването против Ню Йорк Метс в постоянния сезон на МЛБ, извоювано с 8:6 тази нощ. 25-годишният аутфилдер на столичани изпрати топката на 406 фута (124 м), макар че при удара бухалката му се счупи на две.

При 2 аута в първата част Харпър посрещна пристигналата с 96 мили/ч бърза топка на стартера на " жителите " Джейкъб Дегром със мълниеносен суинг и в ръцете му остана единствено основата от дръжката на 33,5-инчовата бата " Маручи ", до момента в който варелът от тежащото 31,5 унции ясеново дърво отлетя към предпазната мрежа около първа база.



И все пак ударената топка прелетя високо над оградата в десния аутфилд и се приземи в булпена откъм гърба. " Да, открих я сносно. Продължи да лети, макар че си счупих батата. Никога не ми се е случвало ", удиви се самият Брайс, който прибирайки се в дъгаута, шеговито сподели десния си бицепс.

За Харпър това бе осми хоумрън от началото на сезона и той е едноличен водач по този индикатор в лигата. " Беше много шокиращо – призна пострадалият Дегром. – Чух по какъв начин бухалката се счупи и след това погледнах обратно. Видях накъде лети топката и си споделих, че това не може да бъде... "



Нюйоркчани заличиха ранния пасив незабавно с помощта на RBI-сингъл на Тод Фрейзиър в затварянето на 1-вия. Впоследствие домакините дръпнаха с 6:1 след още една точка в 3-тия и по две в 6-ия и 7-ия и по всичко изглеждаше, че отборът върви към 13-ата си победа от 15 мача тази година и 11-а в последните 12 мача.

Само че в 8-ия ининг отбраната на Метс внезапно се разпадна и гостите осъществиха 6 точки в едно нахлуване. Само в тази част на възвишението се смениха петима питчери, като статистическа отговорност за провалянето пое Ей Джей Рамос (L 0-1). Така в непредвиден победител се трансформира Ей Джей Коул (W 1-1), хвърлял за Нешънълс в 7-ия ининг. Клоузърът Райън Медсън (S 2) пък бе в допълнение улеснен от вкараната нова точка от офанзивата на Вашингтон в 9-ия.



Ню Йорк Метс - Вашингтон Нешънълс 6:8

ст. " Сити Фийлд "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
ВАШИНГТОН
1
0
0
0
0
0
0
6
1
8
10
2
НЙ МЕТС
1
0
1
0
0
2
2
0
0
6
10
0

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 16 АПРИЛ:

Американска лига

Бостън Ред Сокс - Балтимор Ориолс отсрочен
Торонто Блу Джейс - Канзас Сити Роялс отсрочен
Тампа Бей Рейс - Тексас Рейнджърс 8:4
Оукланд Атлетикс - Чикаго Уайт Сокс 8:1
Сиатъл Маринърс - Хюстън Астрос 2:1

Национална лига

Питсбърг Пайрътс - Колорадо Рокис 2:6
Чикаго Къбс - Сейнт Луис Кардиналс отсрочен
Атланта Брейвс - Филаделфия Филис 2:1
Милуоки Бруърс - Синсинати Редс 4:10
Сан Диего Падрес - Лос Анджелис Доджърс 3:10

Интерлига

Ню Йорк Янкис - Маями Марлинс 12:1

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР