Рядко се срещат хора, които не обичат плодовете. Според някой

Рядко се срещат хора, които не обичат плодовете. Според някой ...

Любимият плод показва какъв е характерът ви.Рядко се срещат хора, които не обичат плодовете. Според някой психолозипредпочитанията ни за плодовете, издават някой качества от нашата личност.

Кой е любимият ви плод?

Ябълка - упорит и отговорен

Вие сте твърде упорит и отговорен човек. Обичате постоянно да сте ангажиран с някаква работа. Когато ви бъде възложена дадена задача, вие сте способни да дадете всичко от себе си, за да я осъществите, независимо от степента на трудност.

Портокал - търпение и воля

Щом сте избрали портокала за любим плод, значи обичате да решавате сложни проблеми и ситуации. Беленето на портокал, особено по-твърд, изисква известна доза търпение, силна воля и самоконтрол, твърдят от сайта simpleorganiclife.org. Точно такъв човек сте и вие - търпелив, който не се отказва лесно от целите си. Хората ви виждат като старателен, спокоен човек, който не се плаши лесно от по-трудната работа и дори от понякога тежките моменти в живота си. На вас може да се разчита и въпреки че сте взискателен към себе си и другите, не обичате да влизате в конфликти.

Банан - предан партньор

Ако бананът ви е любимият плод, е вероятно вие да сте по-скоро мекушав и сантиментален човек, смятат психолозите. Но изобщо не бива да приемате това като недостатък, твърдят те. Това означава, че вие имате страхотни качества - вие сте любвеобилни, нежни и състрадателни по природа и дори лошите неща, които ви се случват, не могат да променят това. Понякога може да ви липсва увереност, но със сигурност във вашата компания сте приятелят, който всички най-много ценят. А и предпочитате сериозните и дълбоки връзки, така че сте и идеалният предан партньор.

Череша - чаровник

Любителите на черешите са най-чаровните и най-големите сладури, на които никой не може да устои, обясняват изследователи. Те са динамични хора и заради това постоянно преживяват върхове и падения, но чарът им някак винаги ги спасява. За тях е много важна финансовата стабилност. Имат огромно въображение и затова са креативни, имат и много голямо сърце. Те също са едни от най-лоялните и искрени приятели или партньори, които ще срещнете в живота си. Както рядко може да видите само една череша, а обикновено са много събрани в купа или торбичка, така и хората, които обичат череши, никога няма да останат сами.

Грозде - душата на компанията

Вежливи сте и обичате да общувате, да се запознавате с нови хора. Може и да сте душата на компанията, да забавлявате хората, както го прави виното, например. Но в същото време, може да сте избухливи и да се ядосвате от малки неща. Важното е, че ви минава бързо. Ценител сте на красивото и изящното - природа, животни. Внимателно подбирате дрехите и бижутата си, защото искате и вие винаги да сте красиви.

Праскова - амбициозен

Вие сте приятелски настроен и открит човек, ако прасковата е вашият плод. Но и сте самостоятелен и независим, не обичате да се доверявате на чуждото мнение и да натоварвате другите със свои проблеми. Имате много амбиции, но не толкова в деловата сфера, а по-скоро такива, с които предизвиквате себе си. Например, да се научите да се гмуркате или да посетите някой странен и не толкова известен музей на другия край на света.

Източник: marica.bg