Рядко се срещат хора, които не обичат плодовете. Според някой

...
Рядко се срещат хора, които не обичат плодовете. Според някой
Коментари Харесай

Любимият плод показва какъв е характерът ви

Рядко се срещат хора, които не обичат плодовете. Според някой психолозипредпочитанията ни за плодовете, издават някой качества от нашата персона.

Кой е обичаният ви плод?

Ябълка - твърдоглав и виновен

Вие сте прекомерно твърдоглав и виновен човек. Обичате непрекъснато да сте зает с някаква работа. Когато ви бъде предоставена дадена задача, вие сте способни да дадете всичко от себе си, с цел да я осъществите, без значение от степента на компликация.

Портокал - самообладание и воля

Щом сте избрали портокала за обичан плод, значи обичате да решавате комплицирани проблеми и обстановки. Беленето на портокал, изключително по-твърд, изисква известна доза самообладание, мощна воля и самоконтрол, настояват от уеб страницата simpleorganiclife.org. Точно подобен човек сте и вие - толерантен, който не се отхвърля елементарно от задачите си. Хората ви виждат като грижлив, спокоен човек, който не се плаши елементарно от по-трудната работа и даже от от време на време тежките моменти в живота си. На вас може да се разчита и макар че сте придирчив към себе си и другите, не обичате да влизате в спорове.

Банан - лоялен сътрудник

Ако бананът ви е обичаният плод, е евентуално вие да сте по-скоро отстъпчив и прочувствен човек, считат психолозите. Но въобще не трябва да приемате това като минус, настояват те. Това значи, че вие имате страхотни качества - вие сте любвеобилни, нежни и състрадателни по природа и даже неприятните неща, които ви се случват, не могат да трансформират това. Понякога може да ви липсва убеденост, само че сигурно във вашата компания сте приятелят, който всички най-вече ценят. А и предпочитате сериозните и дълбоки връзки, тъй че сте и идеалният лоялен сътрудник.

Череша - чаровник

Любителите на черешите са най-чаровните и най-големите сладури, на които никой не може да устои, изясняват откриватели. Те са динамични хора и поради това непрекъснато претърпяват върхове и падения, само че чарът им някак постоянно ги избавя. За тях е доста значима финансовата непоклатимост. Имат голямо въображение и по тази причина са изобретателни, имат и доста огромно сърце. Те също са едни от най-лоялните и откровени другари или сътрудници, които ще срещнете в живота си. Както рядко може да видите единствено една череша, а нормално са доста събрани в купа или торбичка, по този начин и хората, които обичат череши, в никакъв случай няма да останат сами.

Грозде - душата на компанията

Вежливи сте и обичате да поддържате връзка, да се запознавате с нови хора. Може и да сте душата на компанията, да забавлявате хората, както го прави виното, да вземем за пример. Но в това време, може да сте избухливи и да се ядосвате от дребни неща. Важното е, че ви минава бързо. Ценител сте на красивото и изящното - природа, животни. Внимателно подбирате облеклата и бижутата си, тъй като желаете и вие постоянно да сте красиви.

Праскова - упорит

Вие сте другарски надъхан и открит човек, в случай че прасковата е вашият плод. Но и сте независим и самостоятелен, не обичате да се доверявате на непознатото мнение и да натоварвате другите със свои проблеми. Имате доста упоритости, само че не толкоз в деловата сфера, а по-скоро такива, с които предизвиквате себе си. Например, да се научите да се гмуркате или да посетите някой чудноват и не толкоз прочут музей на другия завършек на света.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР