Рядко се шокирам, но две безскрупулни лъжи направиха така, че

...
Рядко се шокирам, но две безскрупулни лъжи направиха така, че
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Шокирах се от две безскрупулни лъжи

" Рядко се скандализирам, само че две безскрупулни неистини направиха по този начин, че да ми увисне мандибулата.
Безскрупулна неистина номер 1: Главният прокурор Иван Гешев твърди, че той е основател на вчерашното чуване на българските управляващи в Европейския парламент пред подкомисията, осъществяваща мониторинг на демокрацията, върховенството на закона, гражданските права.
Каква е истината? Организатор на чуването е ръководителят на подкомисията - евродепутатът от Нидерландия Софи Ин’т Велд.
Може би, тъй като обича да се прави на вманиачен, както се загатва в един запис, основният прокурор лъже българската аудитория, че той е събрал подкомисията, формирана от 14 евродепутати.
Истината е, че там те те привикват, не ти тях. Ти може да привикваш прокурорите в Бояна на клански обред. Не евродепутатите.
Ако Иван Гешев е уредник на въпросното чуване, то за какво тогава самият уредник отхвърли поканата за присъединяване, а изпрати своя заместничка? Или той имаше доста незабавна работа в полята на Дупница - да търси Янек, един месец след изгубването му?
И изобщо допустимо ли е Иван Гешев да провежда събитие, на което му четат конско? ". Това Слави Трифонов в обява в обществените мрежи.
 Слави Трифонов напомни предишното на Борисов и се обърна към Гешев с крилата фраза на Линкълн Слави Трифонов напомни предишното на Борисов и се обърна към Гешев с крилата фраза на Линкълн
" Той е член на Българската комунистическа партия. Той отхвърля да хвърли партийната си брошура след измененията. Той е персонален охранител на т...
" Безскрупулна неистина номер 2: ГЕРБ, в лицето на нейния евродепутат Емил Радев, разгласи, че на чуването в Европейския парламент било наказано потреблението на бесилки, ковчези и чували за трупове от протестиращите в България.
Каква е истината? Никой от членовете на подкомисията не е осъждал дейностите на протестиращите в България. Напротив - в подкомисията на сериозна рецензия са били подложени представителите на българските институции, а не протестиращите. За това ГЕРБ мълчи.
Срещу протестиращите в действителност е говорила поканената председателка на Комисията за отбрана от дискриминация Ана Джумалиева. Евродепутатите, които членуват в подкомисията, били сюрпризирани, че въпросната председателка е показала като дискриминирани…правителството и министър-председателя.
Сигурно тук и на евродепутатите им е увиснала мандибулата.
Представете си - кое е най-нормалното? Най-нормалното е председателката на Комисията за отбрана от дискриминация да осъди ръководещите, които наскърбяват и дискриминират простестиращите българи, като ги назовават “гейове ”, “изроди ”, “маймуни ”, “стадо овце ”.
 Ето какъв брой би трябвало да платят Слави Трифонов и bTV на Деси Тенекеджиева за обиди Ето какъв брой би трябвало да платят Слави Трифонов и bTV на Деси Тенекеджиева за обиди
" Шоуто на Слави " е де факто представяло актрисата Деси Тенекеджиева като върколак, вълк, крокодил, магьосница, змия и таралеж. Външният ѝ ви...
И баааам с чука по главата - госпожата показва ръководещите като дискриминирани!
Сигурно за един цивилизован европейски народен представител това е доста изненадващо, само че ние тук, в България, не се изненадваме. Мразя го тоя лаф, само че “тука е по този начин ”. Ана Джумалиева е дълготраен ръководител на Комисията за отбрана от дискриминация. Тя е издигната и назначена на този пост от ръководещото болшинство в Парламента и няма току-тъй да си подритва умопомрачителната заплата от 11 000 лв. на месец! Пък в случай че ще да я изслушват и в съда в Хага.
Провокиран от тези две нагли неистини, още веднъж ще изтъквам обичания на основния прокурор Ейбрахам Линкълн:
“Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа от самото начало, само че не можеш да лъжеш целия народ от самото начало ”.
След тези две безскрупулни неистини, уверено мога да кажа, че тази система не се нуждае от никакъв рестарт. Никой не желае рестарт на безскрупулните неистини, на службогонството и “калинките ”, на отвратителната липса на правораздаване, правдивост и отмъщение. Тази система се нуждае от shut down. Защото това би трябвало да спре! ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР