Рядко ходя на българското Черноморието, тъй като се възмущавам от

...
Рядко ходя на българското Черноморието, тъй като се възмущавам от
Коментари Харесай

Антон Кутев разкри защо бе освободен от ръководството на парламентарната група на БСП

Рядко отивам на българското Черноморието, защото се отвращавам от презастрояването. Най-често почивам в Гърция, там има свободни плажове и чадърите са против консумация. Не въпрос на високи цени, а какво получаваш против тях. Слънчев бряг наподобява на кв. Люлин. Това съобщи някогашният зам.-председател на парламентарната група на Българска социалистическа партия Антон Кутев в утринния блок на БТВ.

"За мен раздялата от управлението на Българска социалистическа партия значи, че ще имам по-малко права. Причината е несъгласие с Корнелия Нинова. Очаквам още намаления. Това беше показна акция. Нинова има право да дефинира заместник-председателите. Тя е демократично определена и има правата да направи всичко ", сподели още той.

Припомняме, че преди дни Кутев и Кристиан Вигенин бяха освободени от управлението на парламентарната група на "БСП за България ".

"Популизъм е част от актуалната политика. Има популизъм и в ГЕРБ, и в Българска социалистическа партия. Борисов е добър в печеленето на избори, тъй като е популист ", разкри Кутев.

"Борисов не е общественик ", безапелационен бе народен представител от Българска социалистическа партия в отговор на изявление на Сергей Станишев.

"Докато управлението на Българска социалистическа партия разделя и се разграничава, не можем да чакаме резултати ", приключи Антон Кутев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР