Рутинна полицейска проверка на евродепутата Ангел Джамбазки в събота срещу

...
Рутинна полицейска проверка на евродепутата Ангел Джамбазки в събота срещу
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки:  Срам ме е, постъпих самонадеяно и безотговорно!

Рутинна полицейска инспекция на евродепутата Ангел Джамбазки в събота против неделя в Самоков посочила 1,5 промила алкохол в издишания въздух.
„ Дадох кръвна проба и в този момент очаквам резултат. Съдействах на полицията. Постъпката ми беше неразумна, самонадеяна, безотговорна. Особено за времена, в които хора гинат по пътищата. Такива неща не би трябвало да се вършат. Не единствено, че скърбя, само че ме е позор. Човек от време на време си мисли: „ Какво значи една чаша повече? “, „ Какво значат 50-100 метра? “, „ Никой няма да ме спре “. „ Голяма работа! “. А е добре, че не стана огромна работа в действителност. Сега общественото оскърбление е изцяло справедливо. Аз съм си отговорен, само че това би било без всякакво значение, в случай че, не дай си, Боже, беше станала някаква пакост, в случай че беше станало нещо непоправимо, което не мога да върна обратно “, сподели Джамбазки пред Actualno.com.
Той изясни, че когато го извикат за връчване на наказателното разпореждане, ще упорства за оптималното по закон наказване.
На въпрос какво ще значи оттук-насетне за него това нарушаване, отговори, че отсега нататък или няма да кара, или няма да пие.
„ Никога повече двете дейности няма да бъдат дружно. Сега идват празници, а по неприятна традиция всичко това става с много пиянство. Надявам се хората като четат тези редове, да отбележат, че е дребният демон, че не се е случило нищо неприятно, че не би трябвало да вършат по този начин в никакъв случай, че няма никаква причина да се пие и да се кара. Напишете по този начин: „ Не правете като него! Той е неприятен образец! “, съобщи евродепутатът.
По думите му това е неточност, която и пред него са правили други хора, само че постоянно си казвал, че не би направил по този начин.
„ Тази цена ще си я платя. Аз в случай че желаех да се укривам, щях да се скрия. Може би можех да не давам проба. Имаш право на това. Сега чета мнения: „ Балък, простак, за какво не е дал пари, за какво не е звънял на някой “. Аз не звънях, не давах пари, не предлагах. Полицаите се държаха почтено, приветствам ги за което. Законът би трябвало да важи за безусловно всеки български жител. Нека моето наказване бъде обица за всеки един, който безразсъдно сяда зад кормилото откакто е пил. Не съм се крил, няма да се укривам “, уточни Ангел Джамбазки.  
Кръвната проба, която той е дал, демонстрира 1,02 промила алкохол в кръвта. За алкохол в кръвта под 1,2 промила законът планува санкция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР