Рут Колева пристана на Азис, узна HotArena. Певицата, която дълго

...
Рут Колева пристана на Азис, узна HotArena. Певицата, която дълго
Коментари Харесай

Рут Колева пристана на Азис! Двамата заровиха томахавките

Рут Колева пристана на Азис, разбра HotArena.

Певицата, която дълго време ругатни ромския славей, изненадващо стана първа приятелка на костинбродския славей. Така след дълги години война Рут и хитовият артист заровиха томахавките.

Двамата са толкоз близки, че Азис я кани да взе участие в новото му парче. Рут приема на секундата предлагането. Така тя се подреди до огромната актриса Цветана Манева, която също е взела участие във видео към ария на краля на попфолка, писа „ България Днес “.

Във видеото към песента „ Циганче “ ролята на Рут не е епизодична. Във видеото сред нея и Азис се развихря огромен сканадал. Двамата колкото да не стигат до пердах, само че в последна сметка всичко приключва с хепиенд. Ромският славей и Колева се сдобряват със буйна целувка.

Видеото е гледано повече от милион пъти и то единствено за ден. В текста Азис още веднъж визира тематиката за другите етноси. Той още веднъж излива душата си в парчето. Васко пее на български, само че е поставил и британски надписи. Очевидно има за цел песента да бъде чута освен у нас, само че и в чужбина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР