Рут Колева досущ заприлича на Пабло Ескобар. Единственото, от което

...
Рут Колева досущ заприлича на Пабло Ескобар. Единственото, от което
Коментари Харесай

Това Рут ли е, или Пабло Ескобар?

Рут Колева съвсем замязя на Пабло Ескобар. Единственото, от което се нуждае певицата, са чифт мустаци, с цел да реализира цялостна аналогия с латиноамериканския наркобарон, видя HotArena .

Повод за сходни шеговити асоциации по адрес на поп певицата, е новата й фотосесия. Н астанена комфортно в градина от канабис, рошава и с бяло елече, Рут се е щракнала предостатъчно край упойващата трева.


Посланието на певицата е „ Всяка дама обича цветя ”, а Рут жадно е дръпнала един филиз марихуана пред лицето си.

Цяло лято конопът е избуявал и е натрупал съцветия, които след това се сушат и свиват на цигари. А изпълнителката не пропусна да се снима край него, провокирайки нов скандал.

Огнената Рут се щракна в морето от трева, единствено дни откакто направи горчива равносметка за последния скандал, в който се забърка. Тя заведе дело против служителка на Външно министерство за побой, само че по този начин и не дочака да види присъда за отговорните в него.

„ Една година по-късно тази жена и мъжът не са наказани, не се явяват на делата и си живеят охолния, несмущаван живот. Защото в България може да правиш каквото си искаш, стига да имаш някой лев от горната страна. Наздраве ”, написа Рут по този мотив, написа " България през днешния ден ".

Миналият септември тя и Деница Михайлова, която играе Мая в „ Стъклен дом ” се скараха поради мъжа на дипломатката. Съпругът—заможен омански вложител е чут от Рут да наскърбява България и българите.

Колева не издържала на обидите и му отправила забележка. От дума на дума се стигнало до шутове, дране и побои. Певицата към този момент се е отчаяла, че няма да има правдивост след този развой.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР