Русото изкушение започва да получава паник атаки от стоeнето вкъщи.

...
Русото изкушение започва да получава паник атаки от стоeнето вкъщи.
Коментари Харесай

Мис Плеймет с паник атаки! Никой не я поръчва заради коронавируса

Русото прелъщение стартира да получава паник офанзиви от стоeнето у дома. Блондинката усеща паника, че няма допир с външния свят.

" На ръба на лудостта съм. На мен тази изолираност не ми влияе добре. Свикнала съм да съм на открито измежду хора. Отключих паник офанзиви. Дори ме е боязън да отида при фамилията ми, тъй като те са по-възрастни ", изяснява пред „ България Днес” русокоската.

Много от почитателите й обаче я нападнаха, че преиграва и страда, че не може да упражнява главната си специалност - да откликва на повиквания по адреси. Не е изключено да е обезпокоена и от финансовите загуби, които ще понесе, оставайки си вкъщи.

Компания й прави само годеникът й, който сякаш и подарил годежен пръстен в Приж преди време. Все отново Тодорова съумява да направи неща до момента в който е под карантина, които скоро не е - да се наспи.

На другия полюс е предходна на победителката в състезанието Жанета Осипова. Тя не се опасява от ковид и даже стана доброволец в БЧК.

„ Като млад и мощен човек считам, че е редно да не се укривам вкъщи, а да се „ удрям на фронта”, по тази причина станах доброволец в БЧК. Надявам се повече хора да ме последват. В миг на рецесия би трябвало да бъдем единни да си оказваме помощ, а не да всяваме суматоха един в различен. И най-много в подрастващите. Като възпитател ще кажа напълно отговорно, че този боязън и суматоха се отразяват на менталното им здраве”, безапелационна е Жанета Осипова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР