Русото изкушение преди време си призна, че е имала свалки

...
Русото изкушение преди време си призна, че е имала свалки
Коментари Харесай

Екшънът Се Развихри! Благой И Златка Скочиха На Емануела!

Русото прелъщение преди време си призна, че е имала свалки с футболиста. И даже двете с Алисия се хванаха за косите в известно танцово риалити, където певицата загуби надпреварата.

В последна сметка двете дами се сдобриха, извиниха си се и към днешна дата са в естествени връзки. За изненада на мнозина обаче Емануела се опита в действителност да разбере детайлности и даже да заплете комплицирана конспирация.

В резултат на това Златка побесня и атакува певицата, че съзнателно се пробва да трансформира пиесата в нещо обвързвано с живота на двамата. Така се стигна до номинация и скандал сред двамата участници в шоуто. Самата Емануела призна, че може да е правила някои подмятания, само че нищо не е приела на съществено. „ Просто желаех да схвана повече за живота ви, какво толкоз? “, попита тя почтено. В отговор Благо съобщи, че тя преднамерено се пробва да дискредитира Златка, което докара до следващ скандал сред двамата.

В последна сметка драми нямаше. Певицата одобри философски номинацията и съумя да пренебрегва мненията по собствен адрес. Що се отнася до останалите участници, те занапред ще би трябвало да се оправят със комплицираните връзки на Благо и Златка. От през вчерашния ден моделката е яхнала метлата и се вкарва в разнообразни филми. И както наподобява няма желание да стопира.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР