Русото изкушение Марго Роби разказа за неудобен момент със своя

...
Русото изкушение Марго Роби разказа за неудобен момент със своя
Коментари Харесай

Марго Роби се напила на казак предс секса с Лео ди Каприо

Русото прелъщение Марго Роби описа за неуместен миг със своя сътрудник Леонардо ди Каприо, случил се зад кулисите на „ Вълкът от Уолстрийт “. По време на особено събитие на Британската академия за кино изкуство австралийската актриса призна, че се е нуждаела от сериозна алкохолна поддръжка преди снимането на гола сцена с носителя на Оскар.

„ Няма да неистина, изпих няколко чаши текила преди тази сцена, тъй като бях нервна… доста, доста нервна “, разкри Роби. Изпълнителката се превъплъщава в облика на Наоми Лапалия преди повече от десетилетие, когато е единствено на 22 години.

„ Честно казано, знам, че в този момент звучи неуместно, знаейки какъв огромен триумф реализира филмът, само че по това време мислех: „ Никой няма да ме забележи в този филм. Няма значение какво върша, тъй като всички ще се концентрират върху Лео “, означи Марго Роби, представена от Daily Mirror.

Въпреки че ролята на Марго Роби във кино лентата „ Вълкът от Уолстрийт “ от 2013 година я изстрелва към славата, тя се съмнява дали да продължи с изявите си като актриса. Наскоро звездата призна, че е обмисляла да се отдръпна от уговорките си в Холивуд след премиерата на касовата кинолента.

“В ранния стадий на моята кариерата всичко ми се струваше извънредно. Спомням си, че споделих на майка ми, че не искам да работя това, а тя просто ме погледна с изцяло умерено лице и ми отвърна: Скъпа, мисля, че към този момент е късно да се откажеш. Тогава разбрах, че единственият път е напред ”, споделя актрисата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР