Русокоса мениджърка на високо ниво в Би Ти Ви е

...
Русокоса мениджърка на високо ниво в Би Ти Ви е
Коментари Харесай

БТВ шефка развежда Ицо Хазарта

Русокоса мениджърка на високо равнище в Би Ти Ви е хвърлила око на Ицо Хазарта , научи  HotArena от сигурни източници. Въпросната дама не давала на рапъра и момент успокоение и към този момент се приказва, че може да го раздели с половинката му Женя.

Хазарта и телевизионерката се познавали от дълго време, само че станали изключително близки в последните няколко месеца около шоуто „ България търси гений ” , в което рапърът журира. Мениджърката търсела всевъзможни мотиви да се върти край екипа, изключително по време на фотоси, когато и Ицо е там. Така дистанцията сред двамата последователно се стопило и те станали съвсем неразделни.

Хората от Би Ти Ви са ги виждали да си потеглят дружно след фотоси , а това е сигурен знак, че или са доста близки другари, или към този момент са минали на по-високо равнище в връзките си. Според слуховете, дамата била по-активната в очевидната свалка, която се разигравала пред очите на екипа на шоуто.

Виждали са я да се мята на врата на Хазарта без никакви задръжки, без значение, че сходна непосредственост не подхожда на високата позиция, която тя заема в работата си. Затова се счита, че в случай че близостта сред двамата към този момент е стигнала на по-интимно равнище, заслугата за това е главно на русокоската. Разбира се, и Хазарта надали е стоял със скръстени ръце, само че самодейността не е пристигнала от него.

Христо Петров, както е същинското име на фронтмена на „ Ъпсурт ”, е измежду дребното родни звезди, които се славят със постоянни връзки. За първи път се дами още когато е 25-годишен и незабавно се взема решение да стане татко. За страдание, бракът му не устоя дълго и е последван от бракоразвод. Но вместо по-късно да се отдаде на разврат, звездата още веднъж влиза в сериозна връзка и към този момент 11 години е привързан с балерината и стилистка Женя Димова. От двете си дами Ицо Хазарта има по една щерка. Както „ Уикенд ” писа, той е съумял да лиши първата си брачна половинка от наставнически права и тя не може да се среща с детето си. Поне досега обаче не се е чуло Хазарта да има проблеми с втората си жена, нито е известно да ѝ е слагал рога през годините. Всичко това обаче е спряло мениджърката от Би Ти Ви да се върти към него.

Самата телевизионерка въпреки да е със сериозна специалност, имала много артистичен жанр на живот, когато не е на работа, настояват осведомени. Тя си падала по татуирани мачовци, ексцентрични развлечения и мощни напитки. Напълно се вписвала в вида дами, които рапъра харесва. Макар че на външен тип не може да се съпоставя с балерината Женя, никой не се учудва, че е съумяла да завърти главата на Ицо. Шефката била задоволително интелигентна и нахакана, с цел да го накара да ѝ обърне внимание. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР