Руснаците спряха демографската криза. Значи може!. С такова екзотично поучаване

...
Руснаците спряха демографската криза. Значи може!. С такова екзотично поучаване
Коментари Харесай

Георги Гергов поучава БСП с руски пример за спряна демографска криза

" Руснаците стопираха демографската рецесия. Значи може! ". С такова екзотично поучаване напусналият управлението на левицата поради ЦУМгейт Георги Гергов разкритикува Българска социалистическа партия, че не работи като партия на народа и не се е определила като партия.

" Българска социалистическа партия би трябвало да се дефинира каква партия е. Партия на народа, на трудещите се или някаква друга партия? Не виждам обаче никакво желание в управлението за идеологически разговор”, споделя той пред партийната конструкция в пловдивския регион " Източен”.

По думите на предприемача казусът на Българска социалистическа партия е обществената политика, ориентирана към справяне с демографската злополука у нас. " 2 000 000 пенсионери, милион и триста хиляди деца, 700 000 студенти, 500 000 служители и 1.5 млн. работещи. Това е картината”, цитира тревожната статистика Георги Гергов.

Той акцентира, че това е резултатът от 27-годишния преход, в който най-ценният запас на България – човешкият, е бил източен. Гергов е уверен, че тази рецесия може да се пребори с воля и даде образец с Русия.

" В Москва ще видите, че 22-23-годишни младежи са основали към този момент фамилии и отглеждат две деца. Те имат обезпечени благоприятни условия за безлихвени заеми, с цел да си купят жилище. Децата в многочленните фамилии пък са напълно на държавна прехрана. Руснаците стопираха демографската рецесия. Значи може!”, описа пред другарите си за демографската стратегия на Путин регионалният водач. Той още един път подчертава, че Българска социалистическа партия би трябвало да се концентрира точно върху тази тематика, като посочи, че и правосъдната промяна е значима. " Политиката е едно, политическите приказки са друго, само че законът би трябвало да се изпълнява”, сподели Георги Гергов.

Той не скри подозренията си, че ще настъпи някаква смяна с думите: " С този тюрлюгювеч по върховете и аз съм отчаян”.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР