Руснаците ще отидат в рая като мъченици в случай на

...
Руснаците ще отидат в рая като мъченици в случай на
Коментари Харесай

Путин: При ядрена война руснаците ще отидат в рая

Руснаците ще „ отидат в парадайса ” като мъченици при положение на нуклеарна война, до момента в който нашите врагове „ просто ще умрат ”. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на конгрес в Сочи, съобщи Yahoo News.
По време на дискусионния конгрес, в който вземат участие доста специалисти и анализатори, Путин направи любопитно изявление, обвързвано с възможна нуклеарна война. Руският президент акцентира, че неговата страна може да изстреля нуклеарни бомби единствено като отбранителна стъпка, тъй като „ няма идея за предпазен удар” по съперника.

„ Ние нямаме идея за предпазен удар. В случай на нуклеарна война агресорът би трябвало да разбере, че отмъщението ще е неизбежно и той ще бъде погубен. Като жертви на агресора, като мъченици, ние ще отидем в парадайса. Те (враговете) просто ще умрат, тъй като няма да имат даже време да се покаят”, съобщи съветският президент Владимир Путин.

През 2016 година Путин подреди на въоръжените сили на Русия да подсилят своя нуклеарен боеприпас, модернизирайки въоръженията си. Кремъл се притеснява от военното наличие на НАТО покрай своите граници, виждайки в дейностите на натовските страни опасност за националната си сигурност. По-рано през тази година Путин се похвали в тирада пред Народното събрание, че страната му разполага с оръжия, които са неуязвими и могат да съкрушат врага.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР