Руснаците ще идат в рая в случай на евентуална ядрена

...
Руснаците ще идат в рая в случай на евентуална ядрена
Коментари Харесай

Путин: Руснаците ще идат в рая при евентуална ядрена война

Руснаците ще идат в парадайса при положение на възможна нуклеарна война, защитавайки се с войнска решителност, увери съветският президент Владимир Путин. Той обаче акцентира, че всеки агресор, употребявал атомно оръжие против неговата страна, ще бъде погубен.

„ Агресорът би трябвало да разбере, че наказването ще бъде неизбежно и че ще бъде погубен. А ние, като жертви на експанзия, като мъченици, ще отидем в парадайса. А те, те просто ще умрат, даже няма да имат време да се покаят”, съобщи Путин на форума на клуб " Валдай " в град Сочи, представен от Агенция Франс Прес и Българска телеграфна агенция.

По думите на Путин, Москва ще изчака да се увери, че е обект на нуклеарно нахлуване, само че няма да употребява първа тези оръжия.
Доналд Тръмп: Съединени американски щати няма да позволен Иран да се снабди с нуклеарно оръжие Той разгласи това на изключителното съвещание на Съвета за сигурност
Русия счита, че новата нуклеарна теория на Съединени американски щати, призната при започване на тази година, е войнствена и антируска. През 2016 година Путин разпореди усилване на съветските нуклеарни сили и рационализация на въоръженията в отговор на усилването на военното наличие на НАТО по границите на Русия, което Москва приема като опасност.

През март съветският президент похвали в тирада пред Народното събрание новите оръжия, създадени от неговата страна и ги дефинира като непобедими. Това провокира опасения за нова конкуренция във въоръжаването със Съединени американски щати.
Доналд Тръмп: Владимир Путин „ евентуално ” е забъркан в убийства и отравяния Според американския държавен глава интервенция в изборите през 2016 година има освен Русия, само че и Китай
Путин разяснява и въпрос дали американският президент Доналд Тръмп чува единствено себе си. Той отговори, че това не е правилно.

„ Може той да се държи по този начин с някои други, само че тогава те сами са си отговорни. Аз имам изцяло естествен и професионален разговор с него и несъмнено, той се вслушва в мен. Виждам, че реагира на причините на своя събеседник”, съобщи Путин.
Съединени американски щати желаеха записа с изчезналия публицист Джамал Хашоги По думите на Доналд Тръмп истината ще излезе нескрито до края на седмицата
По случая „ Хашоги” Путин сподели, че Русия ще изчака резултатите от следствието за изгубването на журналиста, преди да реши какво отражение може да има ориста на дисидента върху връзките със Саудитска Арабия.

Руският президент Владимир Путин сподели още, че терористите от „ Ислямска държава” държат близо 700 заложници в елементи от Сирия, следени от подкрепяните от Съединени американски щати сили на опозицията. Те са екзекутирали някои от тях и са дали обещание да убиват още.
Путин: Руските войски ще се изтеглят от Сирия след края на войната Днес на военното летище „ Латакия ” дойдоха първите противовъздушни установки „ Ес-300 ”, с които ще бъде въоръжена армията на Башар ал Асад
На форума „ Валдай” в черноморския курорт Сочи Путин съобщи, че измежду заложниците има няколко американски и европейски жители.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР